Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Riptide GP: Renegade bejelentés

Futurisztikus jet-skiken száguldhatunk a csatornákon.

2016.04.02. 12:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Vector Unit bejelentette legújabb játékát, a Riptide GP: Renegade-t, amelyben futurisztikus Jet-Skikre pattanhatunk. A stúdió kifejezetten a vizes témára specializálódott, hiszen eddigi játékaik zöme motorcsónakversenyekről szólt. A Riptide GP: Renegade-nek is van már előzménye még 2011-ből.
Az új játék a jövőbe kalauzol minket, ahol rakétahajtású jet-skiken versenyezhetünk hatalmas városok csatornáiban és lagúnáiban. Nem elég a száguldás, trükköket is be kell mutatnunk egy-egy ugratás során, ráadásul még a rendőrök is megpróbálnak lekapcsolni minket. Az MI elleni versengés mellett kapunk osztott képernyős helyi és online többjátékos módot is. Ha jól teljesítünk egy versenyen, tapasztalati pontokat kapunk, amiért fejleszthetjük gépünket és új trükköket is tanulhatunk.
A játék a tervek szerint a második negyedévben, vagyis a következő néhány hónapban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint iOS-re és Androidra. ■

előző
következő
Riptide GP: Renegade bejelentés
Riptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentésRiptide GP: Renegade bejelentés
Riptide GP: Renegade
A legutóbbi Riptide GP: Renegade cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.