Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új előzetest és kiadót kapott a This is the Police

A kalandjáték a tavaly decemberi premier helyett csak idén nyáron várható.

2016.04.13. 11:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő egy évvel ezelőtt jelentette be a Weappy Studio, hogy új kalandjátékon dolgoznak This is the Police címmel. A projektet, amely egy sikeres Kickstarter kampánnyal kezdte meg pályafutását, akkor még a Team17 karolta fel és a premiert is valamikor tavaly decemberre saccolták. Nos, mindkét téren változás állt be, ugyanis a kiadásért most már a német Eurovideo Medien felel, a megjelenésre pedig valamikor a nyáron kerülhet sor. Első körben csak PC-re, Macre és Linuxra készül el a kalandjáték, a PlayStation 4 és Xbox One változatok csak később várhatóak.
A történet főhőse Jack Boyd, aki hosszú-hosszú éveken át szolgálta és védte Freeburg városát, idővel pedig egészen a rendőrség élére küzdötte fel magát. Aztán egyszer csak kap egy levelet a polgármestertől, hogy köszi, de 180 nap múlva nyugdíjazunk. Mi természetesen Jack bőrébe bújhatunk és nekünk kell eldönteni, hogy mihez is kezdünk a rendelkezésünkre álló 180 nappal. Hősünk szeme előtt egyetlen cél lebeg: össze akar szedni 500 000 dollárt, mielőtt lelép. Az viszont már egyedül rajtunk múlik, hogy ezt milyen úton szerezzük meg. Sokévnyi becsületes rendőri munka után szövetkezünk a maffiával, esetleg engedünk a vesztegetéseknek, vagy fegyvereket adunk el? Teljesen mindegy, milyen módszert választunk, gondoskodnunk kell róla, hogy üzelmeink ne kerüljenek nyilvánosságra, ezért a rendőrfőnöki munka hétköznapjaira is ugyanakkora figyelmet kell fordítanunk.
A fejlesztők a napokban új előzetessel jelentkeztek, amelyben Jack annak a Jon St. John hangján szólal meg, akit a legtöbben csak Duke Nukem szinkronjaként ismerünk. ■

This is the Police
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
This is the Police

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló