Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Az Uncharted 4: A Thief’s End multijáról

Az összes többjátékos DLC ingyenes lesz, lényegében semmiért sem kell majd külön fizetni.

2016.05.03. 22:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Pontosan egy hét van hátra és végre megjelenik a Naughty Dog legújabb játéka, az Uncharted 4: A Thief’s End. Bár a széria kezdettől fogva leginkább zseniális egyszemélyes kampányáról volt híres, már a második rész óta van benne többjátékos mód is, amely az évek során szépen meg is erősödött. A negyedik részben is komoly szerepet szánnak neki a készítők és a legújabb hírek szerint egészen 2017 tavaszáig tervezik bővíteni is.
A tervek szerint idén nyáron új pályákkal és fegyverekkel, új játékmóddal és fejlesztésekkel, 50 új skinnel és 100-nál is több kiegészítővel fog bővülni a játék a visszajátszás funkció mellett. Őszre várható a kooperatív mód megjelenése újabb pályák, fegyverek, skinek és kiegészítők társaságában. Idén télen és jövő tavasszal is leginkább tartalmilag fog bővülni a többjátékos mód: fegyverek, pályák, fejlesztések, skinek és kiegészítők biztosan érkezni fognak.
A fejlesztők elárulták, hogy nem szeretnék a rajongók tömegét megosztani és kisebb csoportokra tördelni, ezért az összes DLC mindenkinek ingyenes lesz és minden tárgyat a játékon belül tudunk majd feloldani. Ez is a Naughty Dog többjátékos DLC-politikáját tükrözi, amely négy pontból áll:

  • első a méltányosság: olyan játéktér, ahol minden játékos ugyanahhoz a tartalomhoz férhet hozzá
  • folyamatosan bővülő élmény: új fegyvereket, pályákat és játékelemeket tartalmazó DLC-kel frissen tartani a játékot
  • tartalmat mindenkinek: minden tárgy megszerezhető a játékon belül extra költségek nélkül
  • egységes közösség: mindenki egyszer jut hozzá az új pályákhoz extra költségek nélkül

A többjátékos módban nyújtott teljesítményünkkel ereklyéket szerezhetünk, ezeket pedig DLC-ládákra válthatjuk be. Két típus közül válogathatunk: kiegészítős láda és játékmenet láda. Előbbiben karakterünkhöz találunk kiegészítőket (szemüvegek, sapkák, hecceléseket és hasonlókat), míg utóbbiban lapulnak a fegyverek, fejlesztések és egyebek.
Az Uncharted 4: A Thief’s End tehát nemcsak egyszemélyes kampányával szeretné elkápráztatni a rajongókat, hanem a többjátékos móddal is. A megjelenésig már csak egy hét van hátra, május 10-én kizárólag PlayStation 4-re érkezik meg Nathan Drake utolsó nagy kalandja. ■

előző
következő
Az Uncharted 4: A Thief’s End multijáról
Az Uncharted 4: A Thief’s End multijárólAz Uncharted 4: A Thief’s End multijárólAz Uncharted 4: A Thief’s End multijáról
Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló