Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 1

Battlefield 5 helyett Battlefield 1

Visszatérünk az első világháború idejébe.

2016.05.06. 22:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt két nap az akciójátékok rajongói közt Battlefield 5 lázban telt. Bár a pletykák már jóval korábban felröppentek, az EA és a DICE csak tegnap jelezte, hogy ma este végre leleplezik, milyen is lesz a népszerű sorozat következő epizódja.
A hivatalos bejelentésre az elmúlt percekben került sor egy élő közvetítés formájában. Ahogy arról már délután olvasni lehetett, a széria legújabb része nem az ötös sorszámot viseli, helyette a Battlefield 1 címet kapta. A címválasztás már csak azért sem véletlen, mivel az új játék az első világháború idejébe repít vissza minket. Az alábbi video kifejezetten pörgősre sikerült, van benne minden: sivatagi lovaglás, kezdetleges tankok, háromfedeles repülők, lángszórózás és lövészárokban kuporgás. Mindezt ráadásul a játék saját motorjával rögzítették, vagyis valami hasonló élményben lehet majd részünk, ha a játék megjelenik. Hogy ez mikor lesz? Október 18-án PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Battlefield 5 helyett Battlefield 1
Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1
Battlefield 1
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 1

hozzászólások (17)

stero
stero 2016.05.07. 07:27
Mert ez egy érzelmekre hatni akaró trailer.
AndrewT
AndrewT 2016.05.07. 09:12
gondolom egy bizonyos Verdun nevű játékot nem kell bemutatni, nem vállalok túl nagy kockázatot azzal, ha azt mondom, hogy az az etalon az első világháborús témában. vizualitásban ez a Battlefield nyilván veri, a többi meg majd kiderül. a tréler mintha egy amerikai akciófilm előzetese lenne, pedig egy európai drámáról van szó...
stero
stero 2016.05.07. 12:08
Verdun borzasztóan unalmas és lerí róla, hogy egy low budget játék. Gyenge animációk, tartalmatlan, persze ennyi pénzből gondolom eddig jutottak. Nagyon meglepődnék ,ha csak vizualitásban verné a bf aminek eddig a játékmenetével sem volt szinte soha probléma.
Verdunból a dinamika hiányzik, de az nagyon. Kicsit olyan volt mintha a régi mortyr-al játszanék új köntösben.
AndrewT
AndrewT 2016.05.09. 17:48
Azt nehéz lenne vitatni, hogy a Verdun készítői nem dúskálnak az anyagi javakban, de szerintem egy játéknak nem az az elsődleges értékmérője, hogy mennyi pénzt pumpáltak bele. Grafika, animációk, ahogy említed, nem feltétlenül naprakészek, bár a játék hevében semmi kivetni valót nem szoktam találni benne. A tartalommal kapcsolatban sincs hiányérzetem (bár nem mindegy, hogy mikor jött szembe legutóbb a játék, mert az 1.0 alig egy éves, előtte alpha volt sokáig), kifejezetten multira kihegyezett lövöldéről lévén szó a kötelező nemzeti sajátosságok megvannak, a térképek és a játékmenet csak annyira lehet élvezetes vagy unalmas, amennyire a kráteresre bombázott csatatéren az egyik lövészárokból a másikba megpróbál átrohanni az ember sokadmagával a géppuskatűzben, ha már az állóháború erről szólt, és a játék ezt visszaadja. Jópofa és egyedi az állandó rajként való fejlődési lehetőség.

Ez a Battlefield a hágyományaihoz híven és a tréler alapján nyilván tartalmaz majd leginkább egy filmhez hasonlatos egyjátékos kampányt is, a multi pedig azon áll vagy bukik, hogy mennyi kompromisszumot hajlandóak bevállalni a realizmus és a játszhatóság arányához való hozzányúlással. A legújabb BF-ekből kiindulva az utóbbi irányba fog dőlni.
iX
iX 2016.05.17. 14:57
A Medal of Honorban (még az előző évezredben, hehe) remekül lehetett játszani az M1 Garand, Kurz karabélyokkal. Ha megfelelően súlyozzák majd az arzenál sebzés/pontosság/gyorsaság értékeit, akkor élvezetes lesz. Lesz fegyver bőven.

A showt meg nyomják mellé a telepített gépfegyverek, nehéztüzérség meg a repülők és a csilivili effektetk, hogy mindenkinek elég pörgős legyen a világ. Kiváncsi leszek a lovakra :)

És mivel még értékelhetőnek szánt kampányt is ígértek, nagyon várós!
ajánlott olvasnivaló