Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 1

Csak ne legyen baj a Battlefield 1 premierjekor

A DICE mindent elkövet, hogy ne ismétlődjön meg a Battlefield 4 karcos indulása.

2016.05.10. 10:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battlefield széria rajongóinak bizonyára élénken él az emlékezetében a Battlefield 4 2013-as megjelenése, hiszen rengeteg hiba marad a kódok között. A DICE idővel apránként javította ezeket és valamennyire sikerült is biztos lábakra állítania a játékot, de a rajongók nehezen felejtenek.
A napokban hivatalosan is leleplezték a széria következő részét, a Battlefield 1-et, amely egy jó nagy ugrással az időben az első világháborúba repít majd minket. Az első előzetes picit megosztotta a játékosokat (sokkal inkább megosztotta őket, mint az első számú riválisnak tartott Call of Duty sorozat aktuális részének trailere, azt ugyanis egyöntetűen utálta mindenki…), de összességében pozitív fogadtatásban részesült a témaválasztás. Ugyanakkor sokan tartanak tőle, hogy megismétlődhet a negyedik rész fiaskója. Ezzel kapcsolatban a fejlesztők szent fogadalmat tettek, hogy mindent el fognak követni a hibátlan, zökkenőmentes premier érdekében. Ebben nagy segítségükre vannak a Star Wars: Battlefront fejlesztése során szerzett tapasztalatok is, de a megjelenés előtt egy nyílt bétát is terveznek, hogy minden rendben menjen.
A Battlefield 1 október 18-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Battlefield 1
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 1

hozzászólások (11)

GeryG
GeryG 2016.05.10. 20:11
Leírtad más szavakkal, amit én...
Ezért fogalmaztam úgy, hogy picit megosztotta és összességében pozitív.
stero
stero 2016.05.10. 20:48
Végül is ilyen szempontból minden megoszt mindenkit :D
GeryG
GeryG 2016.05.10. 22:03
Ez így van. Tökéletes játék nem létezik. :)
Christoph
Christoph 2016.05.11. 14:09
Az első vh egyszerűen a PC megszületése óta ordít egy AAA kategóriás FPS-ért. Már kamaszkoromban (15 éve) erről beszéltünk a barátaimmal. Nem is értem eddig miért nem tapadt rá valamelyik nagy sorozat a témára.
Konkrétan engem olyan szinten hidegen hagynak ezek a modern lövöldék, hogy a minőségi darabokat (Divison) is kihagyom. Úgyhogy én nagyon várom az új Battlefieldet. Szerintem rengeteg ember álmát teljesítheti be, ezért a nagy hype.
stero
stero 2016.05.11. 14:46
Pontosan erről van szó.
ajánlott olvasnivaló