Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Júliusban érkezik a Batman: Return to Arkham

Új grafikus motorra ültetve érkezik PS4-re és X1-re a széria első két része.

2016.05.19. 21:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rocksteady Games 2009-ben megmutatta, hogyan kell a tökéletesség határát súroló akciójátékot készíteni egy szuperhős kalandjaiból. A Batman: Arkham Asylum akkor PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg és az Unreal Engine 3 jóvoltából kifejezetten korrekt látványvilág párosult a remek játékmenet mellé. Két évvel később jött a folytatás, a Batman: Arkham City pedig képes volt minden tekintetben túlnőni elődjén és ezzel máig a széria legjobbnak tartott részévé vált. A későbbi epizódok már nem tudták megismételni a sikerét.
A Warner Bros. Interactive szeretné ismét egy picit reflektorfénybe helyezni a bőregér történetét, ezért bejelentették, hogy elkészítik a Batman: Return to Arkham csomagot, amely az első két rész felújított kiadását rejti magában. A grafikai megújulást az új motornak köszönhetjük majd, ugyanis az Unreal Engine 3-at a negyedik, legújabb generációra cseréli a Virtuos csapata. A csomagban mindkét játék összes kiegészítője is helyet kap.
A Batman: Return to Arkham jelen állás szerint kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni július 29-én. Arról nincs hír, hogy PC-re is elkészülne. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló