Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 1

A Battlefield 1 fegyvereiről

Hat kategóriában megannyi fegyver áll majd rendelkezésünkre.

2016.06.07. 21:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Habár az első világháború technológiai szemmel nézve össze sem hasonlítható a másodikkal, azért már akkoriban is bőven akadtak eszközei a pusztításnak. A Battlefield 1-ben sem kell attól tartanunk, hogy kővel kell dobálnunk egymást. A DICE új részleteket árult el a játékban szereplő fegyverekkel kapcsolatban. Eszerint összesen hat kategóriába sorolják azokat: puskák, géppisztolyok, könnyű géppuskák, félautomaták, oldalfegyverek és mesterlövész-puskák. Természetesen mindegyik kategóriában több fegyver szerepel majd, ezeket bizonyos fokig alakíthatjuk is majd. A korszakból kiindulva rájuk aggatható kiegészítők ezúttal nem lesznek, de játszhatunk a nagyítás mértékével, megváltoztathatjuk a célkeresztet és egyedi festésekkel díszíthetjük őket. A lőfegyvereken és gránátokon túl lesznek közelharci fegyvereink is, amelyek egy része szerszámként is használható.
A Battlefield 1 a tervek szerint október 1-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de meg lennénk lepve, ha nem kapna kiemelt szerepet az EA E3 előtti konferenciáján. ■

Battlefield 1
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 1

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2016.06.07. 22:01
Géppisztolyok, könnyűgéppuskák... Erre piszok kíváncsi vagyok. Mármint hogy miféle fegyvereket találnak.

Ezek közé sorolhatóan MP18, BAR, Chauchat, Beretta M1918 mi hirtelen szembe jut. Nem hadviselő féltől esetleg Madsen.

Nyilván nem minden jutott eszembe - de hogy nagyságrendileg 5 fegyverre két önálló fegyverkategóriát építeni.. Nos, különösen kíváncsi vagyok a megvalósításra.


kieg: utánaolvastam máshol.
"Machine guns (including some that you have to pour water on to cool them down): Some of these are stationary, and some are mobile."

Vagyis a géppuskák közé valójában nem csak a könnyűgéppuskákat, hanem a statikus nehézgéppuskákat is beleértik. Így még végülis hagyján, abból volt jópár.
ajánlott olvasnivaló