Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Az új Spider-Man csak a kezdet

A Marvel komoly terveket szövöget a videojátékos piacon.

2016.06.16. 08:44 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Az E3-on mutatta be az Insomniac Games a következő játékát, amely a kizárólag PlayStation 4-re készülő Spider-Man lesz. Az impozáns előzetes után néhány részlet is napvilágot látott, melyek szerint egy vadonatúj pókembert ismerhetünk majd meg, a játékosoknak pedig meg kell találnia az egyensúlyt, hogy mind a szuperhős, mind Peter Parker élete egyenesben maradjon.
A Marvel univerzum kétségtelenül legnépszerűbb hősének új videojátékos eljövetele azonban csak a kezdet. Mint arról Jay Ong, a Marvel jelenlegi elnök egy Polygonnak adott interjújában kifejtette, a cégnek komoly szándékai vannak a jövőt illetően. Elmondása szerint a legjobb hősök állnak rendelkezésükre, amelyek mindegyike alkalmas nagyszerű játékok elkészítésére. Ehhez azonban meg kell találniuk a megfelelő partnereket, hogy elkerüljék a korábban tapasztalt gyenge minőségű szuperhősös játékok megjelenését.
Szó, mi szó, a Marvel univerzumon alapuló videojátékok mostanában nem nagyon rúgtak labdába a DC univerzum játékaival szemben. Míg utóbbit olyan játékok jellemezték az elmúlt években, mint a Batman: Arkham széria, az Injustice vagy a DC Universe Online, addig előbbi mindössze néhány közepes minőségű Spider-Man játékot, egy hasonló Deadpool adaptációt és egy-két LEGO-játékot tudott felmutatni. Reméljük, a jövőben változik a helyzet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló