Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Fegyverkészítés a Worms WMD-ben

A kukacok E3-as előzetesében mutatták be az új játékelemet.

2016.06.16. 09:03 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Természetesen a harci kukackák sem maradhattak távol az idei E3-ról, ha már egyszer új játék, a Worms WMD formájában készülnek újra meghódítani a világot… vagy legalábbis eltángálni egymást.
A Team 17 már korábban is próbálkozott megújítani a sorozatot, de ez nem mindig sikerült nekik jól. A Worms 3D a kötelező 3D-sítés korszakában született, ám az oldalnézetből hátsó nézetbe váltás nem nagyon nyerte el a rajongók tetszését. Még néhány rész erejéig próbálkoztak a dologgal, de aztán visszatértek inkább az alapokhoz. Most ismét komolyabb újításokkal próbálják felrázni a koncepciót, de ezek inkább a játékmenetet érintik, mintsem a látványvilágot (habár utóbbi is változik kissé). Ennek köszönhető, hogy megjelennek a járművek és a lehetőség, hogy épületekbe lépjünk be. Az E3 alatt érkezett új előzetesben pedig bemutatták a szintén újdonságnak számító fegyverkészítést, fegyverszerkesztést is. A játékban alapvetően 35 fegyver és kiegészítő lesz, de a szerkesztő segítségével ezek számát 80 fölé tornázhatjuk. A szerkesztéshez azonban összetevőkre lesz szükségünk, ezeket pedig a pályán elszórva találjuk, de akár nem használt fegyverek szétszereléséből is kinyerhetjük őket. A szerkesztőt egyszemélyes módban a saját körünk alatt használhatjuk majd, míg online módban az ellenféle köre alatt (hogy ne húzzuk vele az időt).
A Worms WMD továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Worms W.M.D.
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worms W.M.D.

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2016.06.16. 10:21
Ez egyre zseniálisabbnak néz ki :D Kell.
ajánlott olvasnivaló