Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Detroit: Become Human

8-10 órás lesz a Detroit: Become Human

De rengeteg újrajátszási potenciál lesz benne.

2016.06.19. 17:11 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

David Cage, a Quantic Dream vezetője is jelen volt az idei E3-on, ahol készséggel válaszolt az újságíróknak a készülő Detroit: Become Humant érintő kérdésekre. Elmondása szerint a játék a stúdió előző alkotásaihoz hasonlóan nagyjából 8-10 óra alatt teljesíthető lesz, ami első hallásra akár kevésnek is tűnhet. Ugyanakkor a játékmenet és a történet felépítéséből adódóan rengeteg újrajátszási potenciál van benne, hiszen nagyon sokszor fogunk döntési helyzetbe kerülni. Rögtön a történet elején, az első jelenetnek hat különböző végkifejlete lehet, mind más és más következményekkel jár, akár később halállal is. A játékban előfordulhat, hogy egy-egy szereplőt elveszítünk, de ezzel természetesen a történet nem ér majd véget, csak épp másik irányba halad tovább.
A Detroit: Become Human kizárólag PlayStation 4-re készül, de egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. ■

Detroit: Become Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Detroit: Become Human

hozzászólások (1)

Creativ3Form
Creativ3Form 2016.06.19. 17:16
"A játékban előfordulhat, hogy egy-egy szereplőt elveszítünk, de ezzel természetesen a történet nem ér majd véget, csak épp másik irányba halad tovább."

Kimondottan örülök, hogy ezen a téren visszatértek a Heavy Rainhez. Imádom a Beyond: Two Soulst de nagyon zavart, hogy konkrétan képtelenség volt meghalni benne.
ajánlott olvasnivaló