Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Élő zombik a Days Gone szörnyei

A játék egyik fejlesztője elmondta, miben fog különbözni játékuk a többi zombis alkotástól.

2016.06.25. 12:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

„Már megint zombik...” – gondolhatják sokan, hiszen ez a téma még mindig meglehetősen népszerű a videojáték-fejlesztők körében. Nem telik el úgy év, hogy egy-két ilyen játék meg ne jelenne és sajnos ezek egy része könnyen feledhető. Az idei E3-on is több zombis játékot jelentettek be: míg a Resident Evil 7 elköszönni látszik az élőholtaktól, addig a Dead Rising 4, a State of Decay 2 és a Days Gone is zombik hadát készül a nyakunkba zúdítani. Utóbbi a Sony saját show-ján mutatkozott be két látványos előzetes formájában, amelyekben az egyik lenyűgöző vonás a rengeteg zombi megjelenítése volt: több száz karakterből álló tömeg hömpölygött a képernyőn hősünk felé.
A napokban a játék egyik fejlesztője, Emmanuel Roth egy interjúban arról beszélt, hogy az ő játékuk különbözni fog a szokványos zombis játékoktól, méghozzá az élőholtak viselkedése miatt. A lényeg ugyanis az élő előtagon van: a szörnyek bár fertőzöttek lesznek, valójában még élnek, így mindegyikük másképp viselkedik, másképp reagál a környezetére. Hatással lesz rájuk az időjárás és a környezet adottságai is. Sokszor futunk majd bele a videóban látotthoz hasonló hatalmas áradatba is, de ezek mérete is eltérő lesz, ráadásul okosan játszva el is kerülhetjük őket. Erről már Brian Pape, Roth munkatársa beszélt, de azt egyelőre nem árulhatta el, hogy mekkora lesz a legnagyobb tömeg, amivel találkozhatunk. Csupán annyit mondott, hogy nagy. De ígéretük szerint nem csak a létszámul jelenti majd a veszélyt. A demóhoz még egy picit le is butították a lényeket, de a teljes játékban bizony egyenként is nagyon kemény ellenfelek lesznek, nehéz lesz velük elbánni.
A Days Gone kizárólag PlayStation 4-re készül és a tervek szerint valamikor 2017-ben fog megjelenni. ■

Days Gone
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Days Gone

hozzászólások (6)

KobraP
KobraP 2016.06.25. 13:48
(zombis témában )
GeryG
GeryG 2016.06.26. 10:28
Nekem a State of Decay kimaradt, de sokan tolják. Az mitől jobb a többinél? :)
Bomc.
Bomc. 2016.06.26. 18:51
Zombie Uncharted
KobraP
KobraP 2016.06.27. 04:19
Nem feltétlenül jobb a többinél csak másabb .
Erőforrások kezelésére nagy hangsúlyt fektettek . Végesek és könnyen felelhetőek és amortizálódnak illetve állandóan fogy (még ha nem is játszol vele) . Nincsen one-man-army féle érzés benne , emberek könnyen halnak , betegednek . Építheted és tervezheted , költöztetheted környezetedet és mégsem megy át simsbe.
Kellemesen nyomasztó hogy mindig van valami probléma és mindig van és kell mit csinálni . Nem a világ megváltása a cél , hanem a túlélés. Ebben talán kitűnik de vannak még apróságok .
Noggle
Noggle 2016.06.27. 20:20
Nekem azok a mellékküldik adtak jó hangulatot a State of Decaynek, mikor eltűnt társat kell megkeresni, vagy egy másik túlélőcsapatnak segítesz túlélni a házukat érő ostromot. Számomra a gyűjtögetés kicsit unalmassá vált, főleg hogy 1 hátizsákot cipelhettél. Esetleg hívhattál valakit, aki segít, de az meg sokszor bajba került így igencsak kimerült a karakterem mire hazaért.
ajánlott olvasnivaló