Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

Ezzel készül a Focus Home Interactive a gamescomra

Vampyr, The Surge és Farming Simulator 17 is a kínálatban.

2016.07.16. 16:12 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2016

Már csak néhány hét (na jó, még egy hónap) és elérkezünk az idei gamescomhoz. Az E3 mellett talán a legnagyobb videojátékos rendezvényre a legtöbb kiadó kilátogat és magával viszi készülő játékait. Így tesz majd a Focus Home Interactive is, akik a minap felfedték, mivel is készülnek az idei show-ra.
A sort a Dontnod stúdiójában készülő Vampyr nyitja, amelyben az első világháború idején szívhatjuk az emberek vérét egy önmagával viaskodó vámpír-doktorral Londonban. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A következő játék a The Surge, amelyet a Deck 13 csapata készít. A jövőben játszódó sci-fi akció-szerepjáték egyik érdekessége a harcrendszer lesz, amelyben lekaszabolhatjuk ellenfeleink végtagjait. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.
A Farming Simulator 17-et aligha kell bárkinek is bemutatni. A fejlesztő GIANTS Software ígérete szerint rengeteg újdonsággal tömik tele a játékot, többek között női farmerek is felbukkannak majd. A fejlesztés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra folyik. A Space Hulk: Deathwing a Warhammer 40,000 univerzumba kalauzol minket, a látványért pedig az Unreal Engine 4 felel majd. A többi címhez hasonlóan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.
A Styx: Shards of Darknessben visszatér a tolvaj goblin, akivel ezúttal Körangar veszedelmes városába kell belopóznunk. A játék egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, a fejlesztés a szokásos platformokra folyik. A Shiness: The Lightning Kingdom egy meseszerű fantasy-szerepjáték lesz, amelyben Mahera titokzatos világát fedezhetjük fel Chado és barátainak kalandjain keresztül. PC-re és konzolokra. És végül, de nem utolsó sorban kint lesz a show-n a Seasons after Fall is. A kalandjáték egy róka történetét meséli el, akinek különleges képessége, hogy kedvére változtathatja az évszakokat, így oldva meg a különféle rejtvényeket.
Nagyjából ezekkel a játékokkal találkozhatunk majd, ha kilátogatunk a gamescomra és ott megkeressük a Focus Home Interactive standját. Aztán persze az sem kizárt, hogy új bejelentésekre is sor kerül. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló