Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2D-s lövöldözést kínál a Sombrero

Oldalnézetes árkád akciójáték készül western környezetben.

2016.07.19. 22:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Alliance Digital Media új előzetest mutatott be a PixelMetal egyszemélyes stúdiójában készülő Sombrero: Spaghetti Western Mayhemről. Egy 2D-s, oldalnézetes akciójátékhoz lesz szerencsénk, amely meglehetősen pörgős árkád játékmenettel rendelkezik majd. Ehhez egész egyedi látványvilág is párosul, e kettő együtt pedig akár még jól is elsülhet. A játékot kifejezetten multiplayer módra találták ki, 2-4 játékos eshet egymásnak egyszerre helyi- vagy online-módban. Az ígéretek szerint a megjelenés után ingyenes DLC-kre is számíthatunk. Rengeteg lövöldözés és dinamit-hajigálás vár ránk, két tucat választható karakter és több multiplayer játékmód mellett. A Sombrero PC-re és Xbox One-ra készül és várhatóan még idén meg fog jelenni. ■

előző
következő
2D-s lövöldözést kínál a Sombrero
2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero2D-s lövöldözést kínál a Sombrero
Sombrero: Spaghetti Western Mayhem
A legutóbbi Sombrero: Spaghetti Western Mayhem cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2016.07.19. 22:36
Lehet, hogy az idő szépít meg mindent, de ez az izé még csak arra sem méltó, hogy összehasonlítsam a Jazz Jackrabbit 1-gyel..
GeryG
GeryG 2016.07.20. 08:19
Tény, hogy az idő sokmindent megszépít, de az is, hogy a Jazz Jackrabbit ennél sokkal komolyabb kis játék volt a maga idejében. Azt viszont ha jól tudom, nem egy ember készítette mint ezt.
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.