For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fantasy stratégia lesz az 8-Bit Hordes

Folytatást kap az 8-Bit Armies.

2016.07.24. 17:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén tavasszal jelent meg a Petroglyph stratégiai játéka, az 8-Bit Armies, amely régies grafikával idézte vissza az egykori Command & Conquer stratégiai játékok hangulatát. A játék a kritikusokat kevésbé, de a játékosokat meggyőzte, így talán nem is olyan meglepő, hogy a stúdió már dolgozik is a folytatáson. Az 8-Bit Hordes azonban egy picit változtat az előző játék koncepcióján, ugyanis egy fantasy stratégiát köszönthetünk majd benne. A modern hadviselés elmaradhatatlan egységeitől és fegyvereitől tehát el kell búcsúznunk, helyettük lovakra pattanhatunk, kardot ragadhatunk és varázsolhatunk majd. Vagy legalábbis a birodalmunk népének tagjai megtehetik mindezt. A látványvilág ugyanakkor marad a régi: retro hangulatot árasztó grafikát kapunk, ahol a környezet és az egységek is voxelekből épülnek fel, vagyis minden olyan lesz, mintha kockákból épülne fel. A 24 küldetésen át elmesélt történet túl sok fordulatot és egyediséget nem tartalmaz majd, hiszen a gaz orkok és a békés, de rendíthetetlen emberek háborúját meséli majd el. Előbbiek különféle szörnyekkel szövetkeznek, míg a mi fajtánkat törpök és tündék fogják segíteni. Az egyszemélyes kampány mellett kapunk többjátékos módot is, ahol egymás ellen tíz pályán, egymást segítve pedig 12 kooperatív küldetésben csatázhatunk. Érdekesség, hogy a multiplayer mód az 8-Bit Armies pályáival is kompatibilis lesz.
A 8-Bit Hordes a tervek szerint valamikor augusztusban fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Fantasy stratégia lesz az 8-Bit Hordes
Fantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit HordesFantasy stratégia lesz az 8-Bit Hordes

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2016.07.25. 11:01
Akkor jöhet ezek után az 8-bit sorozatban a red alert, dűne 2, warcraft 2, starcraft 1, kknd, c&c tiberian sun, warcraft 3, red alert 2, c&c generals, empire at war, world in conflict, c&c 3, red alert 3, c&c 4, grey goo feldolgozása is. Hátha valamelyikbe bekerül a tengeri hadviselés, és a kifutópályákról felszálló repülők.
további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.