Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 1

Trailer a Battlefield 1 fegyvereiről

Mi mindennel szórhatjuk majd az áldást az ősszel érkező játékban?

2016.08.07. 20:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Unalomig ismerjük már a modern hadviselés szokásos fegyvereit, mint az M4A1, az UMP45 az AK-47, ahogy a második világháború stukkereit is már-már jobban ismerjük, mint azok, akik valóban használták őket. Thomson, MP40, M1 Garand és társaik, ugye?
Na jó, de mi a helyzet az első világháború fegyvereivel? Azokat még nem sokat forgathattuk virtuális kezeink közt. Ezért is lehet majd kellemes újdonság a Battlefield 1, hiszen az első világégést dolgozza fel a sorozattól már megszokott moziszerű körítés és persze az elmaradhatatlan multiplayer mód mellett. Az EA és a DICE a napokban új videóval jelentkeztek, amelyben a játékban ránk váró arzenált mutatják be nekünk. Nem kell megijedni, itt is bőven lesz mivel szórni az áldást az ellenségre, kapunk közelharci fegyvereket és gránátokat is. A trailerben a készítők mesélnek a puskák és géppuskák lemodellezésének menetéről, miközben a többjátékos módból láthatunk jeleneteket.
A Battlefield 1 október 18-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Battlefield 1
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 1

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2016.08.07. 21:15
Hát, kicsinyt csalódott vagyok. Valahogy nem sikerült visszaadni a WW1 hadviselési stílusát. Szinte végig gépfegyverek a videóban - és hagyományos gyalogsági puska egy sem.

És bár a fegyverek néhányát legalább felismerem, de azt az optikai irányzékos hordozható könnyűgéppuskát még beazonosítani sem tudom. Valahogy, nem ezt vártam, ez így szinte egy WW2 tucatlövölde.
jeszkar
jeszkar 2016.08.10. 21:06
"Much more upclose and personal".

Na az első világháború minden volt csak ez a két dolog nem. Igazából ez volt az első komolyabb fegyveres konfliktus, ahol ez teljesen megváltozott, és emiatt a háború pszichéje is (nem kellett közelről szemlélni, ahogy az ellenséged meghal).
ajánlott olvasnivaló