Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Police Simulator - Law Enforcement

Az amerikai rendőrség kötelékébe léphetünk be a jövőre érkező játékban.

2016.08.14. 13:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kétség sem férhet hozzá, hogy a videojátékokban sokkal többször bújhattunk gazfickók és gonosztevők bőrébe, mint ahányszor magunkra ölthettük a rájuk vadászó rendőrök egyenruháját. Persze volt néhány példa erre is, de elég elenyésző a számuk, az említésre méltó próbálkozásoké pedig még annál is alacsonyabb. Hirtelen talán csak a This is the Police jut eszembe a közelmúltból.
A németekre jellemző, hogy még az utcaseprésből is képesek szimulátort csinálni, ezért nem meglepő, hogy az Astragon Entertainment is a szimulátorokra specializálódott. A kiadó a napokban bejelentette, hogy egyik új játékuk a rendőri munkát dolgozza fel, ez lesz a Police Simulator - Law Enforcement. A játékban az amerikai rendőrség hétköznapjait élhetjük át, egy bűntől megromlott városkában. Munkánk során jellegzetes járműveket használhatunk, valamint a felszerelés is a valóságnak megfelelő lesz: bilincsek, rádiók, sokkolók, fegyverek és hasonlók állnak majd rendelkezésünkre. A játékosok természetesen az utcán tevékenykedhetnek, járőrözés során bejárhatják a város összes zugát, hogy feltárják az összes bűncselekményt. Mindezt egyedül vagy egy barátunkkal közösen tehetjük meg.
A Police Simulator - Law Enforcement valamikor jövőre jelenhet meg, de a platformok egyelőre nem tisztázottak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.