Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két online játékát is leállítja a Ubisoft

Előbb a The Mighty Quest for an Epic Loot, majd a Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms szerverei is leállnak.

2016.08.29. 20:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft a napokban két szomorú bejelentést is tett, amely játékát érinti. Két online alkotásról van szó, amelyek már nem fogják megélni a 2017-es esztendőt, ugyanis még idén leállítják a kiszolgáló szervereket.
A két játék közül a The Mighty Quest for an Epic Lootnak van kevesebb hátra, ugyanis a viccesnek szánt fantasy játékot október 25-én fogják leállítani. A játékon belüli áruházak már nem üzemelnek, a játékosoknak még két hónap áll rendelkezésére, hogy kiélvezze a játékot és felélje minden pénzért vásárolt készletét. A játék több bétafázis után tavaly februárban érte el végleges formáját, ám a jelek szerint nem igazán győzte meg a játékosokat, így a francia kiadó a leállítás mellett döntött.
Hasonló a helyzet a Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms esetében is, ám ennek a játéknak még egy picit több ideje van hátra. A szerverek december 1-én fognak leállni, addig az online áruházak is tovább üzemelnek, de ghost coinnal már nem lehet kereskedni. A kiadó azzal indokolta a döntést, hogy bár nagy reményekkel indították útjára a játékot, az végül nem tudott ezeknek megfelelni, ezért inkább más projektekre koncentrálnak a jövőben. ■

hozzászólások (2)

Noggle
Noggle 2016.08.29. 21:39
Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms - val töltöttem el eddig messze a legtöbb játékidőt az összes free to play online multik közül. Szerintem jó játék volt, de kissé egysíkú és tényleg nem játszottak vele sokan.
Hamarosan lesz új gépem, és utóbbi időben gondolkodom, hogy kéne játszani valami multi lövöldét. De mi legyen az?
Dilizs
Dilizs 2016.08.30. 08:33
Rainbow 6 Siege!
ajánlott olvasnivaló