Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Álomcsapat dolgozik a System Shock 3-on

Veterán fejlesztők készítik az sokak által várt játékot.

2016.09.01. 12:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Warren Spector vezetésével készül az Otherside Entertainment stúdiójában a System Shock 3, a mára klasszikussá vált játékok folytatása. A csapat az elmúlt időszakban nem akármilyen fejlesztőkkel bővült, hiszen a szakma több veteránját is sikerült megnyerniük a projekthez.
Természetesen a vezetői székben Warren Spector ül, aki korábban az első System Shock játékokon is dolgozott, de közreműködött a régi Deus Ex epizódok és a Disney Epic Mickey játékok elkészítésében is. A grafikáért Sheldon Pacotti felel majd, aki 22 éves szakmai múlttal rendelkezik és többek között neki köszönhettük az első két Deus Ex játék sztoriját, valamint részt vett az America’s Army fejlesztésében is. Arturo Pulecio lesz a művészeti vezető, aki az elmúlt közel másfél évtizedben rengeteg játékon dolgozott: The Lord of the Rings Online, Dungeons and Dragons Online, Dark Age of Camelot, Warhammer Online, valamint a két már említett Disney Epic Mickey játékon is. A sort Jason Hughes zárja, aki a technológiai vezető pozícióját tölti be. Ő sem akármilyen projekteket írhat be az önéletrajzába, hiszen közreműködött a Wing Commander és a Disney Epic Mickey játékok elkészítésében. ■

System Shock 3
A legutóbbi System Shock 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.