Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elérhető a Detached korai változata

Ebben az egyszemélyes módot és a többjátékos részt is kipróbálhatjuk.

2016.09.02. 09:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még januárban jelentette be az Anshar Studios, hogy ők is beszállnak a VR-bizniszbe és készítenek egy űrbéli kalandjátékot Detached címmel. A játékban egy elhagyatott űrállomást kell felfedeznünk, de nem bóklászhatunk a folyosókon és csarnokokban az idők végezetéig, mivel a készleteink fogyóban vannak. A történet szerint valamilyen baleset következtében a Big Zoe nevű teherhajó rakománya elszabadult, a legénység pedig nyomtalanul eltűnt. Egyedül mi vagyunk a hajón, ezért ránk vár a feladat, hogy kiderítsük, mi történt és lehetőség szerint megmentsük a legénységet, a rakományt és persze magunkat.
A Detached az egyszemélyes lebegés mellett többjátékos módot is kínál majd, a napokban elrajtolt korai változatban mindkettőből kapunk egy kis ízelítőt. Az előbbit egyetlen pályán próbálhatjuk ki, ahol megismerhetjük a játékmenet és az irányítás alapjait. A többjátékos részt egyelőre egy játékmód, a package extraction képviseli, amely lényegében a capture the flag egy erőszakmentes változata. Már a korai változatban is elérhető mindkét játékmódban az árkád és a szimulátor irányítás, így megtapasztalhatjuk, milyen érzés is lehet az űrben lebegni és valójában mennyire nehéz ott manőverezni.
A Detached kifejezetten a VR-headsetekhez készül, de a 2017 elejére várható teljes kiadásban hagyományos módon is játszhatunk majd vele. Ugyanakkor a korai változatot kizárólag csak az Oculus Rifttel vagy HTC Vive-val rendelkezők próbálhatják ki. ■

előző
következő
Elérhető a Detached korai változata
Elérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változata
Detached
A legutóbbi Detached cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.