Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lopakodós játék készül Echo címmel

Egy századnyi mélyálomból felébredve a saját másolatainkkal kell megküzdenünk.

2016.09.03. 10:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban bemutatta első játékát a dán Ultra Ultra stúdió. A lopakodós játék az Echo címet kapta és több érdekes ötlet miatt is érdemes lehet majd odafigyelni rá. A főszereplő En, aki egy évszázadon keresztül feküdt mélyálomban. Most azonban egy különös palotában tér magához, amely a jelek szerint minden egyes lépését figyeli és tanulmányozza, majd ezek alapján elkészíti az ő másolatait, akikkel aztán meg kell küzdenie. A másolataink mindig azt teszik, amit mi is teszünk vagy tettünk, vagyis ugyanúgy használják a fegyvereiket, mint mi, ugyanúgy mozognak, mint mi. Ha lopakodással próbáljuk kijátszani őket, ők is lopakodni fognak. A kastély néhány percenként újraindítja magát, ezzel tartva mindig naprakészen a másolatainkat.
Az Echo látványvilágáért az Unreal Engine 4 fog felelni, amely az alábbi video tanúsága szerint ezúttal is remekül teszi a dolgát. A premierre valamikor 2017-ben kerülhet sor PC-n és konzolokon. ■

előző
következő
Lopakodós játék készül Echo címmel
Lopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmel

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2016.09.03. 20:23
Ez érdekesen hangzik, és valóban még határozottan jól is néz ki. Annak ellenére persze, hogy a saját magad másolata elleni küzdelem nem teljesen új ötlet a videojátékok történetében, hiszen már a legelső Prince of Persiában is megvolt például.

SPOILER
Ugye erről és aztán erről beszélek.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.