Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Walking Dead: Season 3

Novemberben folytatódik a The Walking Dead

A Telltale Games kalandjáték-sorozatának harmadik évada rajtol idén.

2016.09.05. 21:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Telltale Games a Batman - A Telltale Games Series mellett nem feledkezik meg egyik legnépszerűbb sorozatáról sem. Idén novemberben érkezik ugyanis a The Walking Dead harmadik évada, az A New Frontier. Ebben természetesen továbbra is Clementine kalandjainak lehetünk majd részesei, de mellette egy új szereplő, Javier felett is átvehetjük majd az irányítást.
„A harmadik évad egyszerre szolgál majd az eddigi történet folytatásaként és egy új kezdetként is közel négy évvel a járvány első évadban megismert kitörése után. Az A New Frontier egy szívszaggató és vérfagyasztó dráma lesz, amely megmutatja, mit jelent túlélni az élőholtak által feldúlt világban, de hőseinknek meg kell küzdenie az új renddel és törvényekkel egy olyan földön, amit brutálisan hódított vissza magának az emberiség maradéka.” – nyilatkozta az új szezonnal kapcsolatban Kevin Bruner, a stúdió alapítója és vezetője.
A harmadik évad első felvonása tehát valamikor novemberben fog megjelenni PC-re és Macre, PlayStation 4-re és 3-ra, Xbox One-ra és 360-ra, valamint iOS-re és Androidra. ■

The Walking Dead: Season 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Walking Dead: Season 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló