Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Caravan

A stratégiai játékban egy kereskedő-karavánt kell vezetnünk.

2016.10.03. 17:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Daedalic Entertainment eredeti tervei szerint már tavaly meg kellett volna jelennie a Caravan című stratégiai játéknak, ám erre végül közel egy évvel később, csak a napokban került sor. A játék az arab sivatagvilágba repít minket, ahol egy kereskedő-karaván hétköznapjait kell igazgatnunk. Vándorlásunk egyik településről a másikra persze nem lesz veszélytelen, de karavánunk folyamatosan bővülni fog új tagokkal, hősökkel és persze tevékkel is. Nekünk kell gondoskodnunk az alapvető szükségletek ellátásáról, valamint arról, hogy a kereskedőinknek megérje útra kelni.
A Caravan PC-re, Macre és Linuxra jelent meg, október 7-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a Steamen. ■

előző
következő
Megjelent a Caravan
Megjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a CaravanMegjelent a Caravan
Caravan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Caravan

hozzászólások (4)

jawsika
jawsika 2016.10.04. 09:25
Na ez az tipikusan, ami lehet nagyszerű is, mert ultragagyi is. Az ilyen hangulatteremtő trailereket annyira nem is szeretem, mert sokat fürödtem már be ilyenekkel, inkább legyen egy 5-10 perces gameplay trailer, azt sokkal többre becsülöm. Az alapján lehet mondani valamit és szokszor még az is csalóka. Így vettem meg ugyanis a Nethert,, vagy a Mirror's Edget. Egyik sem jött be végül.
GeryG
GeryG 2016.10.04. 09:28
Ilyen esetekben érdemes ránézni a Steames értékelésekre, az ugye a felhasználók véleménye és általában hiteles is. Volt már olyan játék, amit nagyon meg akartam venni, de annyira lehúzták, hogy végül nem vettem meg és az utólagos videók alapján nem is bánom már (Takedown: Red Sabre - a SWAT 4 óta várok egy SWAT 4 szintű taktikai lövöldére, ezt annak hittem, nagyon nem az lett... :D )
Wing
Wing 2016.10.04. 09:49
Baromi régóta várok egy jó kereskedős játékra. A Merchants of Kaidan jó, de nyomasztó a hangulata néha, a Windward hosszú távon kicsit lapos, a Pirates! még ott van. Bízom benne, hogy lesz ebből valami, bár a trailer alapján nem derül ki sok.
Noggle
Noggle 2016.10.06. 13:44
Nethernél nem te voltál az egyetlen :-/
ajánlott olvasnivaló