Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren gyűjt a Legend of the Brawl

A kooperatív módra kihegyezett multiplayer akciójátékban híres és hírhedt történelmi személyekkel harcolhatunk.

2016.10.19. 22:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dark Tonic Games is azok közé az indie stúdiók közé tartozik, akik a közösségi finanszírozásban látják a kiugrás lehetőségét. Bár a stúdió már több játékot is készített, ezek egyelőre nem hozták meg a nagy áttörést, ezért jelenlegi projektjük, a hónapok óta készülő Legend of the Brawlhoz a Kickstarteren kérik a játékosok támogatását.
Egy külső nézetű akciójátékról van szó, amely a négyfős kooperatív módra van kihegyezve és pörgős, gyors összecsapásokat ígér. A látványvilág és a hangulat kapcsán csak úgy jellemezték alkotásukat a készítők, mint a Super Mario 3D World és a Heroes of the Storm szerelemgyerekét. Ez többek között a választható karaktereknek is köszönhető, hiszen igazán illusztris társaságból válogathatunk: Roosevelt, Nikola Tesla, Lizzie Borden, vagy épp Howard Phillip Lovecraft is szerepel a listán, de olyanokban is gondolkoznak, mint Houdini és Mahatma Gandhi.
A Kickstarter-kampányon nem kérnek irreális összeget, mindössze 65 000 dollárra van szükségük, hogy befejezhessék a játékot. A gyűjtésből még 27 nap hátra van, de a mutató egyelőre nem kúszott túl magasra: jelenleg közel 1500 dollár jött össze. A projekt ugyanakkor elég ígéretes ahhoz, hogy végül sikerrel záruljon a kampány és valamikor megjelenjen a Legend of the Brawl PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló