Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjött a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege - Operation Red Crow

Méretes frissítés kíséretében érkezett meg az első évad utolsó DLC-je.

2016.11.17. 19:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, az Operation Red Crow a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege soron következő DLC-je. Egyben ezt tekinthetjük a játék első évadának utolsó kiegészítőjének, de jövőre tovább bővül majd a játék.
Az Operation Red Crow mától érhető el PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt, de érkését egy jókora frissítés előzte meg. A frissítéssel megjelenik az elit kozmetikai csomag is, amelyet első körben Kapkan, Sledge és Thermite kap meg. Mostantól a pálya rombolhatósága is változik: az okozott kár a töltény kaliberétől függ. Ehhez kötődik, hogy a fegyverek erejét is változtatták, valamint finomítottak a találatok értékein is: a nyaki találat is ugyanúgy halálos, mint a fejlövés, de a karr érő lövés is erősödött.
Az újdonságok sorát az Operation Red Crow DLC folytatja, ugyanis két új operátor és egy új pálya érkezett általa. A védekező oldalt Echo, a támadót pedig Hibana erősíti mostantól. Hibana a szokásos felszerelésen túl egy speciális fegyverrel is rendelkezik, az X-KAIROS segítségével távolról felrobbantható tölteteket lő ki, ezzel akár új utat is nyithat. Echo egy repülő drónt, a Yokait veti be a harcban, amely akusztikus támadással képes összezavarni az ellenséget egy bizonyos hatósugáron belül. Emellett képet is közvetít, így felderítésre is alkalmas.
Az új pálya egy felhőkarcoló tetején található, stílusát tekintve pedig magán hordozza a jellegzetes japán motívumokat. Míg a pálya mindenkinek ingyen elérhető, a két kommandóst egy hétig csak a season pass előfizetői küldhetik csatba. Az Operation Red Crow DLC-ről, valamint a hozzá kapcsolódó frissítésről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló