Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prey (2017) Prey (2017)

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

2016.12.03. 14:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy új előzetest kapott a Prey a napokban megrendezett The Game Awards 2016 díjátadó alkalmából. Abban a videóban sajnos túl sok újdonság nem volt, de szerencsére a Bethesda nem csak ennyivel készült az eseményre. Érkezett ugyanis egy sokkal hosszabb és tartalmasabb trailer is, amely immár közel kilenc percben mutatja be nekünk a játékmenet fontosabb részleteit. Mindezt az Arkane Studios vezetője, Raphaël Colantonio és a játék fejlesztésének egyik vezetője, Ricardo Bare tolmácsolásában.
A videóból kiderül, hogy a Talos I-es űrállomás (ahol megpróbáltatásaink kalandjaink kezdődnek) egy idegen fajnak is otthont ad, amelynek különleges képessége, hogy szinte bármilyen tárgy alakját fel tudják venni, így sosem érezhetjük magunkat biztonságban. Hősünk is épp felvenni készül egy pisztolyt egy halott őr mellől, amelyről aztán kiderül, hogy valójában egy rejtőzködő idegen. A halottakat egyébként át is kutathatjuk majd hasznos holmik reményében. Nem ez az egyetlen szerepjátékos elem, ugyanis kapunk inventory-rendszert, valamint karakterfejlődést is. Később több fegyvert és idegent is megismerhetünk. Előbbiek közül a „purhab-puska” az egyik legérdekesebb, ezzel ugyanis kővé dermeszthetjük az idegeneket, elzárhatjuk a lángoló gázcsöveket, de akár lépcsőt is gyárthatunk magunknak. Az idegenek közül pedig a fantom tűnik az egyik legkeményebbnek, mivel villámgyorsan mozog, így nagyon nehéz végezni vele. Lesz eszközkészítés is, ehhez már meglévő tárgyakat kell egy speciális gránát segítségével alkotóelemeire bontanunk, majd ezeket használhatjuk fel később saját céljainkra. Ezt egyébként fegyverként is alkalmazhatjuk majd, ugyanis nem csak az idegenek, de a Talos I karbantartó robotjai is ellenségként tekintenek ránk. A video vége felé kapunk egy kis ízelítőt az űrállomáson kívüli játéktérből is, vagyis a világűrről, mivel ide is kiszabadulhatunk.
A korábbi rövid előzetes után tehát most egy sokkal bővebbet kaptunk, amely tökéletesen alkalmas rá, hogy fájóan hosszúvá varázsolj a Prey jövő tavaszi premierjéig hátralévő várakozást. ■

Prey (2017)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prey (2017)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló