Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Szép nagy a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands térképe

A virtuális Bolívia hatalmas játszóteret nyújt majd akcióinkhoz.

2016.12.11. 17:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bolíviában játszódik majd a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, amely számos tekintetben megújul majd a széria előző részeihez képest. Ezen újítások egyik lesz a hatalmas nyílt világ, ahol rengeteg küldetés és tennivaló várja majd a szellemeket, azaz minket. A Ubisoft pedig úgy fogalmazott, ez lesz történetük eddigi legnagyobb nyílt világa, pedig az elmúlt években elég sok ilyen jellegű játékot tettek le az asztalra. A fejlesztők ugyanis elkészítették Bolívia lekicsinyített, virtuális mását, amelynek térképe fel is került a világhálóra. Azt persze még ebből sem lehet pontosan leszűrni, hogy valójában mekkora játékterünk lesz, de ha igazak a francia kiadó állításai és a térkép is pontos, akkor azért időbe telik majd, mire gyalogosan átszeljük. A térképen egyébként 21 megyére osztották az országot, ezek az ígéretek szerint mind saját iparral, szokásokkal és jellegzetességekkel rendelkeznek majd. Mindegyik megyében találunk majd nagy városokat és kisebb falvakat is, amelyeket úthálózat köt össze. Ráadásul a világot benépesítő NPC-k valóban élettel töltik majd meg a környezetet: este lefekszenek, este felkelnek, dolgoznak és tesznek-vesznek.
A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands a Ubisoft egyik legnagyobb 2017-es megjelenése lehet, kérdés, mennyit sikerül valóra váltani a sok ígéretből. Erre március 7. után kaphatunk választ. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.12.11. 19:07
Részemről a jövő év legjobban várt játéka, de azért jobb örülnék egy egyjátékos, lineáris, hiteles katonai játéknak, mint ennek a "teljesen nyílt világ, co-op" felállásnak.
Nagyon várom már a béta tesztet is, az alapján már sok el fog dőlni.
ajánlott olvasnivaló