25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Titan Quest Anniversary Edition Windows 10-re

A csomag a Windows Store-ban vásárolható meg és az alapjáték mellett az Immortal Throne kiegészítőt is magába foglalja.

Írta: GeryG 5 hozzászólás

2006-ban jelent meg az Iron Lore Entertainment akció-szerepjátéka, a Titan Quest. A játék nem titkoltan a Diablo széria népszerűségét igyekezett meglovagolni, azon belül is azt, hogy akkoriban a Diablo II után már hat éve várták a rajongók a harmadik részt (amely aztán még hat évet váratott magára).
A Titan Quest tíz évvel az eredeti premier után most megújult formában tért vissza Windows 10-re. Az Anniversary Edition nem csak az alapjátékot, hanem annak Immortal Throne című kiegészítőjét is magába foglalja. Persze a fejlesztők alaposan gatyába is rázták a játékot, állításuk szerint nem kevesebb, mint 1261 kisebb-nagyobb változtatást hajtottak végre rajta. Ezek részletes leírását a hivatalos oldalon találjátok, míg a játékot a Windows Store-ban lehet megvásárolni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Titan Quest
  • Titan Quest
  • Titan Quest
  • Titan Quest
  • Titan Quest
  • Titan Quest
  • Titan Quest
  • Titan Quest

Titan Quest

Platform:

Fejlesztő: Iron Lore Entertainment

Kiadó: THQ

Forgalmazó: Amex-Tec

Megjelenés:
2006. II. negyedév PC
n/a: PS4, X1, Switch, iOS, Android

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

xeLaR
xeLaR [4243]
Úgy érzem ez egy ideillő reakció.
GustyX
GustyX [7048]
Ma kijött az Antlantis DLC.
Peace
Peace [27861]
Szombaton én is teljesen ledöbbentem, mikor belefutottam. Nem is hallottam róla, hogy készülne ilyen, de piszkosul örülök és már be is szereztem! :love:
GustyX
GustyX [7048]
Vágjátok?
GustyX
GustyX [7048]
Ez a hír most komoly??? Azt hittem ismét valami újdonságról van szó a játék kapcsán, de semmi. Megjelent egy olyan „platformon”, amit kb a felhasználók kevesebb mint 5%-a használ és ebből van, míg a steames verzióról, valamint hogy a gold/egyéb változat birtokosai ingyen megkapták ezt a kiadást (hónapokkal ezelőtt) egy hír sincs.
Már csak tájékoztatás miatt updatelni kellene a hírt.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)