25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Frissült az Osiris: New Dawn korai változata

Megannyi újdonságot hozott a Dawn of Aziel frissítés.

Írta: GeryG

Szeptember óta érhető el a Steamen az Osiris: New Dawn korai változata, amely már legelső változatában meggyőzte a felhasználókat. A játék a minap megkapta első nagy frissítését, amely a Dawn of Aziel alcímet viseli. Ez nem is meglepő, hiszen új felfedezendő területként épp Aziel holdja nyílik meg a játékosok előtt. De nem ez az egyetlen újdonság. Az űrben száguldó meteorokon mostantól bányászhatunk, új fegyverek érkeztek, megjelent a képességfejlesztési fa, járműveket építhetünk, de megújult a kezelőfelület is, valamint néhány hibát kijavítottak. Ezekről részletesebben a Steamen olvashattok.
Nemrégiben mi is kipróbáltuk a Osiris: New Dawn korai változatát. Ha pedig ismertetőnk valakinek felkeltette az érdeklődését, az most startoljon rá, ugyanis december 22-ig 20%-os kedvezményt kap az árából.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Osiris: New Dawn

Platform:

Fejlesztő: Fenix Fire Entertainment

Kiadó: Reverb Triple XP

Megjelenés: 2016. szeptember 28.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!