25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Friday the 13th: The Game - Jason akcióban

Újabb játékmenet-bemutató érkezett, amely választ ad a legősibb Péntek 13-as talányra is.

Írta: GeryG

Új előzetest kapott a Gun Media stúdiójában készülő Friday the 13th: The Game, amelyben ezúttal az ikonikus gyilkos, Jason Voorhees oldaláról szemlélhetjük az eseményeket. A játék ugyebár az aszimmetrikus multiplayer módra gyúr, vagyis néhány játékos alakítja a táborlakókat, egy pedig Jasont. Előbbieknek néhány feladatot kell megoldani a tábor területén, hogy elmenekülhessenek, míg utóbbinak értelemszerűen ebben kell őket megakadályoznia.
A napokban érkezett új előzetesben az egyik táborlakó nyomába ered, akit társai hátrahagytak menekülés közben. Szegény pára előbb egy faházban keres menedéket, majd futva próbál kereket oldani az erdőben, de Jasont sehogy sem tudja lerázni. Végül a sorsát sem kerülheti el, ráadásul elég morbid véget ér szegény… A videóban Jason egyik különleges képességét is láthatjuk működés közben. A sorozat rajongói bizonyára többször elgondolkoztak már rajta, hogy képes Jason lassan cammogva is kényelmesen utolérni az általában lélekszakadva rohanó áldozatait. Nos, ezt a játékban egyszerűen oldották meg. Válasz a videóban.
A Friday the 13th: The Game továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a Steamen 2017 eleje látható, vagyis jó eséllyel néhány héten belül kezdetét veheti a kristály tavi mészárlás.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Friday the 13th

Platform:

Fejlesztő: Illfonic

Kiadó: Gun Media

Megjelenés:
2017. május 26. PC
2017. október 13. PS4, X1
2019. augusztus 13. Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!