Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite 4

Sniper Elite 4 PS4 Pro és DX12 támogatással

A látványra aligha lehet majd panasz, a játékmenetet meg már jól ismerjük.

2017.02.04. 13:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napon belül ismét vállunkra kaphatjuk kedvenc mesterlövészpuskánkat, hogy rendet tegyünk a gaz nácik sorai közt, akik ezúttal az olasz vidéken vetették meg a lábukat. Mindezt természetesen Karl Fairburne képében tehetjük meg, aki a Sniper Elite 4-ben tér vissza ismét. A fejlesztő Rebellion a napokban egy vadonatúj előzetest is közzétett, amelyben lépésről lépésre végigveszik, hogy mit érdemes tudni a játékról. Először a kampányról hallhatunk, majd a harcrendszert mutatják be. Harcolni csak az ellenséggel érdemes, így ők következnek, őket pedig a fegyverek és végül a többjátékos rész követi.
A fejlesztők a sorozat történetének legnagyobb pályáit ígérik, amelyeket ezúttal már kétfős kooperatív módban is teljesíthetünk. A harcrendszer ismét erősen támaszkodik majd a fizika törvényeire, így lövéseink megtervezésénél figyelembe kell venni a szelet és a gravitációt is. Ellenségeink között az egyszerű közlegények mellett sokkal jobban felfegyverzett speciális osztagok, erősítést hívó rádiósok és persze páncélos harckocsik is szerepelnek. Szerencsére fegyverből bőséges arzenál áll majd rendelkezésünkre, hogy felvegyük a harcot a túlerővel szemben. Emellett legfontosabb fegyverünket, a mesterlövészpuskát fejleszteni is lehet majd. Végül a többjátékos módról is esik szó. Hat pályát kapunk, négyfős kooperatív opció mellett, ahol az ellenség soha véget nem érő támadásait kell visszavernünk, amíg csak tudjuk. És persze a kompetitív mód sem marad ki.
A Sniper Elite 4 tehát bőséges tartalommal várja a rajongókat, ráadásul a grafikára sem lehet majd panasz. Erre PC-n a DirectX 12 támogatás, míg PlayStation 4-en a PS4 Pro támogatása lehet a garancia. Konzolon így magasabb fps-t, szebb fényeket és rövidebb töltési időt kapnak a játékosok. PC-n természetesen csak Windows 10-en érhető el a DX12, akik korábbi operációs rendszerrel rendelkeznek, csak DX11-ben indíthatják el a játékot.
A Sniper Elite 4 február 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Sniper Elite 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Elite 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló