Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda

A Mass Effect: Andromeda multijáról

Öt pályával, rengeteg fegyverrel és az összes idegen fajjal veszi kezdetét a többjátékos móka.

2017.03.15. 17:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A BioWare a legújabb videójában ezúttal a Mass Effect: Andromeda multiplayer módjával foglalkozik. A játék négyfős kooperatív módot kínál, amelyben a játékosokra több kihívás is vár. Egyre erősödő hullámokban érkező ellenségeket kell visszaverniük és egy sor feladatot teljesíteniük. A játék a megjelenéskor öt pályát kínál:

  • Firebase Zero (bázis egy aszteroidán)
  • Firebase Icebreaker (töltőállomás egy fagyos bolygón)
  • Firebase Magma (öntöde egy lávafolyamnál)
  • Firebase Derelict (egy elhagyatott űrhajó)
  • Firebase Sandstorm (bázis egy sivatag közepén)

A játékosok huszonöt karakterkészletből válogathatnak, amelyben az Androméda galaxis és a Tejút rendszer fajai is szerepelnek. A karakterosztályoktól függetlenül nem lesznek megkötések a fegyverek használata terén. Fegyverből pedig lesz szép számmal, hiszen negyvennél is több kerül a játékba, amelyeket fejleszthetünk is. Emellett lesznek boosterek is, amelyek tovább növelik hatékonyságunkat. Ezek között olyanokat találunk, mint a fagyasztó lövedék, az erősebb páncél, a képességek gyorsabb újratöltése és hasonlók. Ezekről mesélnek nekünk az alábbi videóban, ahol a karakterfejlődésről is esik szó. Egy-egy játék végén tapasztalati pontokkal és kredittel is gazdagodunk. Előbbi a szintlépésekkor új képességek feloldására használható, utóbbival pedig fegyvereket és kiegészítőket vásárolhatunk.
A Mass Effect: Andromeda március 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de az EA Access és az Origin Access előfizetői már holnap kipróbálhatják egy limitált változatát. Aki korábban előrendelte a játékot, az PlayStation 4-re és Xbox One-ra már előtöltheti azt. PS4-en 42,9 GB-ot, Xbox One-on pedig 42,19 GB-ot kell letölteni a játékhoz. PC-n egyelőre nem él az előtöltési lehetőség. ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (2)

Sucee
Sucee 2017.03.15. 18:33
Az nem igaz, hogy nem lesznek karakterosztályok, multiplayerben ugyanúgy jelen lesznek, csak fegyveres megkötés nincs hozzájuk. Single playerre igaz csak a kötetlen profilváltogatás.
De amúgy tetszik, hogy nemcsak bedobjátok a videót, hanem a hírben össze is foglaljátok. :)
GeryG
GeryG 2017.03.16. 11:01
Jogos a két pont, picit átfogalmaztam. :)
ajánlott olvasnivaló