25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A héten érkezik a Dishonored 2 demója

A kipróbálható verzióban az első három küldetést teljesíthetjük.

Írta: GeryG

A régi szép időkben, amikor még az internet nem volt annyira hétköznapi jelenség, mint mostanában, a fejlesztőknek más megoldásokat kellett keresnie játékaik reklámozására. Akkor még sokkal kevesebb előzetes látott napvilágot, képek sem árasztották el úgy a világot, mint manapság. Akkoriban, ha meg akarták győzni a nagyérdeműt, hogy készülő játékuk lesz a tuti, leginkább készítettek belőle egy demót, amelyet aztán nyomtatott magazinok CD-mellékletein lehetett beszerezni. Nos, ezek az idők elmúltak. Ma már nem sok nyomtatott videojátékos magazin van, ahogy a CD-mellékletek kora (magával a CD-kel) is régen lejárt. Manapság a fejlesztők és kiadók sokkal egyszerűbb, látványosabb és főleg olcsóbb megoldásokat használnak. Trailerekkel, képekkel és a csillagokat az égről lehozó ígéretekkel igyekeznek meggyőzni a játékosokat, hogy az ő játékuk lesz az, amire születésük óta vártak. Demók? Manapság már nem divat demókat kiadni…
Kivéve persze megjelenés után! Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk róla, hogy közel fél évvel a Mafia III megjelenése után érkezett meg a kipróbálható verzió. És most arról adhatunk hírt, hogy holnapután, vagyis április 6-án jelenik meg a Dishonored 2 demója is! A Dishonored 2 tavaly novemberben jelent meg és méltó folytatásnak bizonyult mind játékmenet, mind történet szempontjából. A készítő Arkane Studios most mindenkinek ad egy kis ízelítőt ezekből mindhárom platformon. A demóban a játék első három küldetését teljesíthetjük Corvo és Emily oldalán egyaránt. Bár ennél tovább nem juthatunk a demóban, ezt bármennyiszer újra próbálhatjuk és hála a játékmenet sokszínűségének, sokáig újabb és újabb élményben lehet részünk. Ahogy az lenni szokott, a demo mentéseit aztán átvihetjük a teljes játékba is, ha a látottak meggyőztek minket a vásárlásról.
A Dishonored 2 demója PC-re a Steamen, PlayStation 4-re a PlayStation Store-ban, míg Xbox One-ra a Microsoft Store-ban szerezhető majd be.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dishonored 2

Platform:

Fejlesztő: Arkane Studios

Kiadó: Bethesda Softworks

Megjelenés:
2016. november 11. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!