Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars Battlefront II (2017)

Friss infók érkeztek a Star Wars Battlefront II-ről

Egyszemélyes kampány is lesz a játékban, és kiadták a kiszivárgott trailer bővebb verzióját is.

2017.04.15. 22:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

Pár nappal ezelőtt ugyan felkerült egy kiszivárgott trailer a netre az új Star Wars Battlefront II-ről, az igazi bejelentésre azonban most került sor, a Star Wars Celebration keretében. Ez alkalomból pedig megérkezett az előzetes video hivatalos változata, amely valamivel bővebb annál, mint ami eddig látható volt.

Az előző epizóddal szemben ezúttal lesz egyszemélyes kampány is, amelyben elsősorban a Birodalom Inferno Squadron nevű elit alakulatának vezetőjét, Iden Versiót irányítjuk. A küldetéssorozat időben A jedi visszatér és Az ébredő Erő mozifilmek között játszódik, a Halálcsillag pusztulását követő 30 évben. Egyes küldetésekben más hősökkel lehetünk, akár a lázadók oldaláról is nézve az eseményeket - a trailerben is megjelenik például Luke Skywalker.

A multiplayer játékrész a teljes Star Wars univerzumot átöleli, így a jelenlegi összes számozott részből várhatóak helyszínek és szereplők (a Rogue One és a Star Wars Rebels kimarad a felhozatalból). Hős karakterek is kerülnek a multi részbe, mint például Yoda, Luke Skywalker, Darth Maul és Kílo Ren - hozzájuk valamiféle erőforrás-alapú módon lehet majd hozzáférni, ahogy a járművekhez is. És ahogy a trailerben is látható, várhatóak űrbéli csaták is.

A DICE munkáját a Criterion és a Motive csapata is segíti. A Star Wars Battlefront II PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, november 17-én. ■

Star Wars Battlefront II (2017)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars Battlefront II (2017)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló