Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BattleTech

Még idén megjelenhet a BattleTech

A robotos taktikai-stratégiai játék egy sikeres Kickstarter-kampány után alig hallatott magáról, de még idén esély van a premierre.

2017.05.14. 22:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2015-ben jelentette be a Harebrained Schemes, hogy új játékon dolgoznak, amely a BattleTech címet kapta. Ehhez rögtön a rajongók segítségét is kérték, a Kickstarteren szerettek volna 250 000 dollárt összegyűjteni – a mutató végül ennek bő tízszeresénél, 2 785 000 dollárnál állt meg. A fejlesztők tehát visszavonulhattak a stúdióba és hozzáláthattak a robotos taktikai-stratégiai játék elkészítésének. Nem is nagyon hallatták az óta a hangjukat, de idő közben a Paradox Interactive is beállt a projekt mögé.

A játék valójában egy társasjáték digitális adaptációja lesz, amelyben körökre osztva zajlanak a csaták. A történet 3025 környékén játszódik, amikorra a világot uraló dinasztiák közti háborúskodás oly mértékben elhúzódott, hogy az már a technológiai fejlődés útjába állt. A csatákat hatalmas robotokkal vívták, de ezek száma is jelentősen megfogyatkozott, így a maradék még működő darabok felbecsülhetetlen értéket képviselnek. A játékosok természetesen ezek felett vehetik át az irányítást és eldönthetik, a harcoló házak közül kinek az oldalára állnak. Az egyszemélyes kampány mellől természetesen a multiplayer mód sem hiányozhat.

A Paradox a napokban bejelentette, hogy a tervek szerint a BattleTech még idén a boltokba kerülhet, de ennél pontosabbat egyelőre nem lehet tudni. Érdemes azonban odafigyelni a projektre, hiszen olyan veterán fejlesztők dolgoznak rajta, mint Jordan Weisman, a MechWarrior egyik alkotója, Mitch Gitelman, a MechCommander széria producere, valamint Mike McCain, a Shadowrun sorozat fejlesztője. ■

előző
következő
Még idén megjelenhet a BattleTech
Még idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTechMég idén megjelenhet a BattleTech
BattleTech
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BattleTech

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló