Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Strange 2

Készül a Life is Strange 2

Az első részből már 3 millió példányt adtak el.

2017.05.19. 08:35 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Dontnod csapatot első játékuk, a Remember Me majdnem csődbe vitte, de aztán a Life is Strange-dzsel belenyúltak a tutiba: a mai napig több mint 3 millió fogyott belőle. És miközben nagyban dolgoznak egy új akció-RPG-n, a Vampyron, közzétettek egy videót, amelyben köszönetet mondanak előző játékuk vásárlóinak.

Emellett viszont egy fontos információ is elhangzik a videóban, mégpedig hogy a Life is Strange dobozos változatának megjelenése óta dolgoznak a folytatáson. Ennél többet egyelőre nem mondhattak a Life is Strange 2-ről, de a rajongóknak valószínűleg már az is elég, hogy tudják: készül a második rész. ■

hozzászólások (2)

ivanova36
ivanova36 2017.05.19. 13:28
Kérdés hogy folytatás lesz, vagy új történet? Esetleg érdemes lehet megkérdezni tőlük alkalom adtán.
Illetve jó lenne, ha folytatás lesz, a fénykép készítést lehetne egyfajta játékállás-mentésnek használni.
Aryx
Aryx 2017.05.19. 16:50
Én erősen abban bízok, hogy teljesen új történettel állnak elő. Hiába szerettük meg a meglévőket, ha maga a sztori így kerek, és már nem szabad hozzányúlni - éppen maga Max Caulfield tapasztalta meg legjobban, hogy ami egyszer lezárult, azt nem illik bolygatni. Aztán az új főhős(nő)nek majd adhatnak egy rendesebb fényképezőt is :), mert ezt a részt is lehet még hova fejleszteni, ld. Beyond Good & Evil. De ez igazából részletkérdés. Érdekesebb az, hogy a sztorival, a dramaturgiával olyan de olyan szinten magasra tették a mércét, hogy vajon képesek lesznek-e megugrani, vagy akár csak hozni is a szintet? Nincsenek valami könnyű helyzetben.
ajánlott olvasnivaló