Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2017

Detroit: Become Human

Közel húsz perc Detroit: Become Human az E3-ról

Még bővebb ízelítő a játékmenetből, egy másik videóban pedig David Cage mesél a játékról.

2017.06.14. 19:48 | szerző: GeryG | kategória: E3 2017

A Sony E3-as sajtókonferenciája után mi is megosztottuk a vadonatúj Detroit: Become Human előzetest, ami után csak késő délutánra találtuk meg az állunkat valahol az asztal alatt…

A Quantic Dream ha lehet még egy szeneslapáttal rápakolt a színvonalra, pedig arra már az előző játékaikban sem lehetett semmi panasz. Nos, a Detroit: Become Human a minap további két új trailert is kapott az E3-ról. Az első végre alaposabban is bevezet minket a játékmenetbe közel húsz percben!!

A második video valamivel rövidebb, „mindössze” közel tíz perces. Ebben viszont a Quantic Dream feje, David Cage mesél a játékról.

A történetünk nagyjából húsz évvel napjaink után játszódik, amikorra a technológia elérte azt a szintet, hogy teljesen emberszerű androidok róják az utcákat. Minden tekintetben olyanok mint az emberek, mégis egyszerű tárgyakként tekintenek rájuk. És Asimov óta tudjuk, hogy a robotok az ilyesmit nem szokták jól viselni… A játékban egyébként három karaktert irányíthatunk majd: Karát már régóta ismerhetjük, de mostanra már a másik kettőt – Connort és Marcust – is leleplezték.

A Detroit: Become Human kizárólag PlayStation 4-re készül, de sajnos továbbra sem tudni, hogy mikor jelenhet meg. A legoptimistább tipp szerint is csak valamikor jövő tavasszal, de könnyen lehet, hogy ennél is többet kell még várni rá. ■

Detroit: Become Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Detroit: Become Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló