Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cities: Skylines

Concerts DLC a Cities: Skylineshoz

Ha már úgyis fesztiválszezon van, a városmenedzser játék következő kiegészítője is a bulikról és koncertekről fog szólni.

2017.08.09. 12:12 | GeryG | kategória: Játék

Lassan már számon tartani is nehéz, hány kiegészítőt és DLC-t kapott megjelenése óta a Cities: Skylines. Így a Colossal Order okosan szögezi oda a városmenedzser játékok trónjára alkotásukat. Az elmúlt két évben, amióta a játék elérhető, kaptunk hozzá természeti katasztrófákat, tömegközlekedést, havazást és éjszakai életet is. A legújabb, augusztus 17-én megjelenő DLC pedig épp ez utóbbihoz áll talán a legközelebb. A Concerts címadásból már kitalálható, hogy az új kiegészítéssel a világ legmenőbb bandái költöznek be városunkba, hogy ott elképesztő koncerteket adjanak.

Ezzel természetesen egy rakás új épület kerül a játékba, amelyekkel megrendezhetjük saját Skylines fesztiválunkat. Az épületek felhúzása után már csak bandákat kell a városba csábítanunk, majd elindítani az ilyenkor szükséges marketinghadjáratot. A gazdasági menedzsment rész is bővül, hiszen ki kell gazdálkodnunk a fesztivál költségvetését, gondoskodnunk kell a jegyárakról, de még a biztonsági szolgálatról is. A városban új rádiócsatorna is indul, amely a fesztivál bandáinak (mint a NESTOR, a Lily la Roux vagy az Elijah MOTi) slágereit sugározza. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Concerts DLC a Cities: Skylineshoz
Concerts DLC a Cities: SkylineshozConcerts DLC a Cities: SkylineshozConcerts DLC a Cities: SkylineshozConcerts DLC a Cities: SkylineshozConcerts DLC a Cities: Skylineshoz
Cities: Skylines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities: Skylines

hozzászólások (3)

ivanova36
ivanova36 2017.08.09. 12:44
Érdekes adalék. Nem is emlékszem olyan városépítősre ahol ilyen időszakos "problémák" felmerültek volna. Jó pár tömegközlekedés-manager játékba meg be sem került ilyen lehetőség.
GeryG
GeryG 2017.08.09. 13:05
Hát ez most épp aktuális... :D
ivanova36
ivanova36 2017.08.09. 13:38
Aktualitástól függetlenül. Anno a Traffic Giantből is ezt hiányoltam, hogy sehol egy csőtörés-tüntetés-koncert-konvoj, ami bonyolítaná a tökéletesre felépített tömegközlekedésem. Ez nagyjából fennáll a simcity sorozatra is, katasztrófák kikapcsolva mellett.
ajánlott olvasnivaló