Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Black Day

Steamen a Black Day korai változata

A nyílt világú akciójátékban mi magunk tervezhetjük meg a küldetéseinket.

2017.10.03. 09:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban megérkezett a Steamre a Black Day korai változata. A Helios Productions akciójátéka egy meglehetősen zsúfolt piacon szeretne megkapaszkodni, ám ehhez valami újat kell mutatnia. A fejlesztők úgy gondolták, ehhez a nyílt világ és a saját küldetések lehetnek a kulcs. A játékban ugyanis mi magunk tervezhetjük meg a küldetéseinket, beállítva megannyi paramétert. Megadhatjuk a napszakot, a felszerelésünket, az ellenség mennyiségét és típusát, valamint a nehézségi szintet is. Ha szeretnénk, teljesíthetünk lopakodós küldetést, de akár piszok kemény nyílt harcot is. Nagyjából húsz különféle beállítással tehetjük változatossá a küldetéseinket.

A korai változatban egyelőre csak négy pálya érhető el az egyszemélyes játékmódban, de ez később bővülni fog. Karakterünket belső és hátsó nézetben is irányíthatjuk, akivel húsznál is több fegyvert, gránátokat és más kiegészítő felszereléseket használhatunk. A fejlesztők elmondása szerint a lehetőségeink tárháza igen széles lesz: drónokat használhatunk, lesz fedezékrendszer, falakat mászhatunk meg, úszhatunk a víz alatt, de gondoltak a holttestek elrejtésére és a csendes gyilkolásra is.

A Black Day tehát már elérhető a Steamen, de arról egyelőre nincs hír, hogy mennyi ideig tarthat a fejlesztés jelenlegi fázisa, és mikor jelenhet meg a teljes verzió. ■

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2017.10.03. 11:33
Hát, vészmadár vagyok, de nem jósolok nagy jövőt neki. Nagyjából a Wildlands ,Rainbow Six és Splinter Cell világ határmezsgyéjére tudom elhelyezni a látottakat. Meg úgy 2007-be a grafikát. De komolyan, a R6 Vegas2 lehet szebb, mint ez. Valahogy az egésznek a hangulatán érezni lehet, hogy ez nem az élmezőnybe tartozik. Ettől még lehet tisztes iparosmunka. De - ne legyen igazam - el fog veszni a rengetegben.
-Jozef-
-Jozef- 2017.10.03. 19:45
pffejj, de ronda, g*ci.
ajánlott olvasnivaló