Super Mario Party
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 7: Biohazard

Videón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-je

Új infók derültek ki az End of Zoe és a Not a Hero kiegészítőkről.

2017.10.17. 16:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Capcom lassan, de biztosan halad a Resident Evil 7 DLC-ivel. A következő hónapokban két kiegészítőre számíthatunk, ám eddig egyikről sem lehetett túl sokat tudni.

A Not a Hero inkább kötődik majd a játék második feléhez, hiszen egyfelől nem sokkal annak eseményei után játszódik, másfelől pedig sokkal nagyobb hangsúlyt kap benne az akció, mint a lopakodás. Ebben egy régi ismerős, Chris Redfield bőrébe bújhatunk, aki Lucas Baker nyomába ered a birtok közelében fekvő bányában. Korábban egy egész alakulat próbálta meg elkapni a csapdák és gyilkos szerkezetek mesterét, de természetesen csúfos kudarcot vallottak. Most Chrissel kell leereszkednünk a szűk járatok labirintusába, ahol minden sarkon egy újabb szörny vár ránk, a levegőt pedig mérges gázok töltik meg. És persze ott van Lucas, aki tuti, hogy egy sor elmebeteg csapdát állít nekünk.

A másik DLC-ről még kevesebbet tudni. Az End of Zoe természetesen a Baker család egyetlen (talán) épelméjű tagjának további történetét meséli el. Hogy pontosan mi fog történni vele, az egyelőre rejtély, de sorsának alakulásában fontos szerepe lesz egy eddig még nem látott alaknak, Joe-nak.

Míg a Not a Hero minden játékos számára ingyen elérhető lesz, addig az End of Zoe a season pass részeként jelenik majd meg. Mindkét DLC december 12-én fog megjelenni a Resident Evil 7: Gold Editionnel egyszerre. Utóbbiban az összes eddig megjelent extra tartalom is benne lesz. ■

előző
következő
Videón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-je
Videón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-jeVideón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-jeVideón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-jeVideón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-jeVideón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-jeVideón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-jeVideón és képeken a Resident Evil 7 két DLC-je
Resident Evil 7: Biohazard
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil 7: Biohazard

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló