Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Forest

The Forest videók a PSX-ről

A játék korai változata három éve érhető el PC-re, míg a Sony konzoljára jövőre érkezik meg.

2017.12.10. 20:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Forest egyike azon játékoknak, amely immár három és fél éve csak korai változatában érhető el a Steamen, a játékosok mégsem morognak miatta. A fejlesztő Endnight Games ugyanis lassan, de biztosan halad azért a projekttel, amely ma már össze sem hasonlítható a 2014-es első változatokkal.

A nyílt világú túlélőjátékban egy repülőgép-szerencsétlenség egyetlen túlélőjeként kell egy hatalmas, titokzatos erdőben megküzdenünk az elemekkel. A szokásos dolgokkal kell elütnünk az időt: menedéket építeni, élelmet gyűjteni, felszereléseket és használati eszközöket (plusz fegyvereket) barkácsolni, felfedezni az erdőt és hasonlók. A játék ráadásul egész pofásnak is mondható kezdettők fogva. Nos, a The Forest nem csak PC-re készül, hanem PlayStation 4-re is, ám utóbbin egyelőre nincs semmilyen early access szolgáltatás. A PSX-en külön is foglalkoztak a játékkal, amelyről két videót is érdemes megnézni: az első egy hagyományos trailer, amely a többjátékos módot mutatja be.

A második videón pedig a fejlesztők mesélnek a játékmenetről, miközben közel húsz percet láthatunk a játék legelejéből.

A The Forest tehát lassan talán a célegyenesbe fordul, hiszen jövőre nem csak PlayStation 4-re érkezhet meg a teljes kiadás, hanem PC-re is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Forest
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Forest

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló