Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag

Szerezd meg az Assassin’s Creed IV: Black Flaget ingyen!

A Ubisoft ma újabb játékát tette ingyenessé, hogy ezzel is új felhasználókat toborozzon a UPlayhez.

2017.12.11. 18:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft tovább folytatja néhány hete megkezdett új kampányát, amelynek keretében időről időre valamely korábbi játékát ingyenessé teszi pár napra. Így lehetett megszerezni a Watch_Dogsot vagy legutóbb a World in Conflict Complete Editiont. Mától pedig az Assassin’s Creed IV: Black Flag PC-s verziója a soros.

A Black Flag az orvgyilkosok és templomosok háborújáról szóló sorozat negyedik epizódja volt, amely a karibi térségben játszódott a kalózkodás virágkorában. A fejlesztők ebben szinte tökélyre csiszolták a harmadik részben bemutatott hajós játékrészt, amely itt érthetően sokkal hangsúlyosabb szerepet kapott. Sokan talán éppen ezért máig úgy érzik, ez az egyik legkevésbé „Assassin’s Creedes” epizód a szérián belül.

Ahhoz, hogy ingyen megkapd a játékot, mindössze regisztrálnod kell a UPlay rendszerében. Ha ezt már korábban megtetted, akkor csak be kell jelentkezned és már meg is kaptad a játékot. Az ajánlat mától december 18-ig tart. ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (2)

Dilizs
Dilizs 2017.12.11. 21:48
Bezsákolva! :)
ivanova36
ivanova36 2017.12.13. 07:04
Bezsákolva, telepítve, kipróbálva.

Az AC3 kimaradt, pontosabban tavaly ugye azt adták, elkezdtem, de nem nagyon vitt előre a történet, és a harcot is megvariálták az AC2-höz képest, így hamar abbahagytam.

Az AC4 kezdése nem rossz, eddig kifejezetten tetszik, akár a régi, akár a modern szálról is legyen szó. Mondjuk nekem a modern részekkel az AC2 és kiegjei alatt sem volt gondom.
ajánlott olvasnivaló