Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

LawBreakers

A PUBG miatt bukott a LawBreakers?

A Nexon kiadó pénzügyi vezetője, Shiro Uemura úgy véli, a premier időzítése miatt bukott meg CliffyB új játéka.

2018.01.03. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelent meg a LawBreakers, a Bosskey Games első játéka. Az online FPS Cliff Bleszinski fejéből pattant ki, aki számos hasonló játékból világsikert csinált korábban. Ezúttal azonban méreteset hasaltak a Nexon kiadóval együtt. Utóbbi pénzügyi vezetője, Shiro Uemura azt is tudni véli, hogy miért.

„A harmadik negyedév eredményei Észak-Amerikában elmaradtak a várakozásoktól, különösképp a LawBreakers gyenge eladásai miatt. A LawBreakers egy különleges FPS az átlagos játékosoknak fejlesztve. Nagyok voltak az elvárásaink a premierrel kapcsolatban, ugyanakkor az időzítés szerencsétlenül alakult, mivel a blockbuster online FPS, a Playerunknown’s Battlegrounds is nagyjából akkor jelent meg, ez pedig az online FPS-ek piacát nagyon szorossá tette általánosságban és a LawBreakersre nézve is.”

Uemura tehát úgy érzi, hogy a Playerunknown's Battlegrounds korai változatban megjelenése miatt voltak kevesebben kíváncsiak a LawBreakersre. Ez már csak azért is érdekes gondolat, mivel a két játékban nem sok közös vonást találunk. Bár CliffyB-nek kellő tapasztalata van, hogy megtalálja a játék megmentésének módját, a Nexon nem könnyíti meg a helyzetét. A kiadó ugyanis a hírek szerint kihátrál a LawBreakers mögül, és a jövőben nem támogatja tovább azt. Így pedig az is kérdésessé válhat, hogy meddig futnak még a szerverek… ■

LawBreakers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LawBreakers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló