Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Crystal Dynamicsnél az Uncharted: The Lost Legacy társrendezője

A Crystal Dynamicsnél az Uncharted: The Lost Legacy társrendezője

Shaun Escayg elköszönt a Naughty Dog csapatától, hogy a jövőben a még mindig címnélküli The Avengers projekten dolgozzon.

2018.01.07. 18:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Shaun Escayg legutóbb a Naughty Dog csapatát erősítette, ahova a The Last of Us fejlesztése idején érkezett. Így az azt követő projektekből is kivette a részét: Left Behind DLC, Uncharted 4: A Thief’s End, Uncharted: The Lost Legacy. Ám az újév fontos váltást hozott magával: Escayg hét év után elköszönt munkatársaitól, hogy máshova tegye át székhelyét. Ez pedig nem más, mint a Crystal Dynamics stúdiója, ahol a közel egy évvel ezelőtt bejelentett, de azóta is mély csendbe burkolózó The Avengers projekten fog dolgozni. Hogy milyen pozíciót tölt majd be a csapaton belül, az egyelőre nem derült ki.

Escayg neve talán nem tartozik a legismertebbek közé sem videojátékos, sem filmes körökben, de ez nem jelenti azt, hogy ne értene a szakmához. A fejlesztő ugyanis nem akármilyen projektekből vette ki a részét az elmúlt években. Ha a filmes vonalat nézzük, akkor dolgozott a Transformers: Dark of the Moon, a Scott Pilgrim vs the World és az Outlander mozikon is, hogy az animációs filmeket ne is számoljuk. Videojátékos fronton legalább ennyire tartalmas a repertoár: Prototype, Dragon Age: Origins, Brink, Mass Effect 2. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló