Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Becsipogott a Cyberpunk 2077 Twittere

Lehet, hogy csak tudományos kísérlet, de tény, négy év után kelt életre a játék hivatalos Twitter-oldala.

2018.01.11. 11:05 | GeryG | kategória: Játék

S.T.A.L.K.E.R., Prey, Duke Nukem ForeverCyberpunk 2077? Beilleszthető-e vajon ebben a sorba a CD Projekt RED játéka? Tény, előbbiek elkészüléséhez sok-sok évnyi fejlesztésre volt szükség, a rajongók pedig messiásként várták őket. És bizony többségében könnyen felejthető lett a végeredmény. De mi a helyzet a Cyberpunk 2077-tel?

A lengyel stúdió még 2012-ben, vagyis közel öt évvel ezelőtt jelentette be, hogy új sci-fi szerepjátékon dolgozik. A következő években, bár jöttek hírek a projekt körül, lényegében mind a mai napig alig tudni róla valamit. Trailer? Akadt ugyan, de játékmenet-bemutatót eddig még nem láthattunk. Képeket is legfeljebb rajzokat… A fejlesztők tehát nem szórják két kézzel az infót játékukról, ezt bizonyítja az is, hogy a hivatalos Twitter-csatorna immár négy éve nem adott életjelet. Egészen tegnapig!

Tegnap azonban négy év után új tweet jelent meg, amely rendkívül sokatmondó: „beep”. Ennyi és nem több. Persze ez is bőven elegendő volt, hogy lényegében a teljes videojátékos társadalom felbolyduljon, és találgatások, latolgatások és tippmixelés kezdődjön: vajon miben mesterkednek a CD Projekt RED-nél? Vajon végre kapunk érdemi hírt a játékról? Talán végre láthatjuk is?!

Egyelőre csak a kérdések sorakoznak, válasz még nincs. De persze az is lehet, hogy egyszerű trollkodásról van szó, talán csak brit tudósok kutatják, hogy mi az a legegyszerűbb kifejezés, amivel lájkok tízezreit lehet kicsikarni a rajongókból… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló