Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Red Solstice

Ingyenes a The Red Solstice a Humble Store-ban!

Most ingyen megszerezheted a sci-fi akció-szerepjátékot.

2018.01.15. 22:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Javában tart a Humble Store nagy téli vására, amelyről már mi is beszámoltunk. Ám a szerkesztők nem elégszenek meg annyival, hogy mélyen ár alatt kínálnak nagyszerű játékokat. Most két napig, január 17-ig (19 óráig) ingyen tölthetitek le a The Red Solstice-t is!

Az Ironward stúdió 2014-es akció-szerepjátéka a Marson játszódik, ahol az emberiség már rég megvetette a lábát. Csakhogy jött egy hatalmas vihar, amely megszakítja a kapcsolatot a kolóniákkal, így egy kommandós csapatot küldenek, hogy derítsenek fényt a történtekre. A játékosok ennek a csapatnak valamely tagját alakítják. Az egész ráadásul kooperatív módra van kihegyezve, vagyis barátainkkal közösen nyújtja a legnagyobb élményt.

A The Red Solstice-ről Captain Balu mesélt részletesebben, ha pedig kedvet kaptok hozzá, innen tölthetitek le ingyen. Ha pedig megtetszett a játék, a tavaly nyáron megjelent folytatást, a Solstice Chronicles: Missing in Actiont most 30%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Humble Store téli vásárában. ■

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

The Red Solstice
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Red Solstice

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló