Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kursk

Évek után hallatott magáról a Kursk

Az orosz tengeralattjáró titokzatos tragédiáját feldolgozó kalandjáték a stúdió ígérete szerint idén biztosan megjelenik.

2018.01.20. 14:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kursk 2000-es katasztrófája bejárta a világsajtót, lényegében mindenkinek volt valamilyen véleménye a tengeralattjáró elsüllyedéséről. Megannyi összeesküvés-elmélet kapott szárnyra, amelyek merényletről, ütközésről, más tengeralattjáró támadásáról szóltak. Hogy pontosan mi történt tizenhét és fél évvel ezelőtt, azt bizonyára sosem fogjuk megtudni, csak a hivatalos jelentésre támaszkodhatunk – ami vagy igaz vagy nem.

A Kursk története megihlette a Jujubee stúdiót is, akik két évvel ezelőtt jelentették be, hogy kalandjátékot készítenek a katasztrófáról. Természetesen ők is a saját elméleteik alapján mesélik majd el az eseményeket, amelynek főszereplője egy kém, akit a Shkval torpedók miatt küldtek a tengeralattjáróra. Bár időnk nagy részét ott fogjuk tölteni, megfordulunk majd Moszkvában és Vidyayevo városában is.

A fejlesztők ígérete szerint a szokásos formulával szembe mennek, vagyis nem a történetmesélést igazítják a játékmenethez, hanem fordítva. A sztori teljesítése nagyjából 10 órát vesz igénybe, ez idő alatt rengeteg meglepetéssel szembesülhetnek majd a játékosok, akik közben a modern oroszt kultúrából is kapnak ízelítőt.

A Jujubee néhány új képet is közzétett a játékról, amelyet úgy emlegetnek, mint a valaha készült egyik legszebbet a Unity motor történetében. A premierre valamikor idén kerülhet sor, de ennek pontos dátumát egyelőre nem fedték fel. Azt viszont elárulták, hogy a megjelenés után két DLC-t biztosan készítenek még. Az első ráadásul egy önállóan is futó alkotás lesz, amelyet a Kengir munkatáborból megszökött egyik rab valós története ihletett. A másik DLC már inkább technológiai újdonságokat hoz, ugyanis VR-támogatást ad majd a játékhoz. ■

előző
következő
Évek után hallatott magáról a Kursk
Évek után hallatott magáról a KurskÉvek után hallatott magáról a KurskÉvek után hallatott magáról a KurskÉvek után hallatott magáról a KurskÉvek után hallatott magáról a KurskÉvek után hallatott magáról a KurskÉvek után hallatott magáról a Kursk
Kursk
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kursk

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló