Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ironsight

Elrajtolt az Ironsight nyílt bétája

A hivatalos oldalról mostantól bárki szabadon letöltheti a játékot, hogy kipróbálja.

2018.02.02. 15:13 | GeryG | kategória: Játék

Gyorsan pörögnek az események az Ironsight körül. A játékot szeptemberben jelentették be, majd novemberben már túl is volt a zárt béta teszteken. Most újabb mérföldkőhöz érkezett a fejlesztés: a minap elrajtolt a nyílt béta.

Ez azt jelenti, hogy a hivatalos oldalra látogatva mostantól mindenki szabadon kipróbálhatja a sci-fi FPS-t. Azok, akik már a zárt teszteken is részt vettek, most a négy új pálya, a két új játékmód, valamint az új küldetés lehet az újdonság. A többieknek minden más is új.

Az Ironsight 2025-ben játszódik és két frakció háborúját mutatja be: a NAF (North Atlantic Forces) és az EDEN (Energy Development Enterprise Network – ezen mennyit agyalhattak…?!) is a Föld utolsó természeti kincseit követeli magának. A csaták során száznál is több fegyverből és kiegészítőből állíthatjuk össze felszerelésünket, karakterünket pedig a nekünk tetsző kinézetűre formálhatjuk.

Aki ki szeretni próbálni az Ironsight nyílt bétáját, annak csak a hivatalos oldalra kell ellátogatnia, és onnan már töltheti is le. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elrajtolt az Ironsight nyílt bétája
Elrajtolt az Ironsight nyílt bétájaElrajtolt az Ironsight nyílt bétájaElrajtolt az Ironsight nyílt bétájaElrajtolt az Ironsight nyílt bétájaElrajtolt az Ironsight nyílt bétájaElrajtolt az Ironsight nyílt bétája
Ironsight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ironsight

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló