Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fear the Wolves

Fear the Wolves - új játékon dolgozik a Survarium fejlesztője

A Vostok Games máig nem fejezte be a Survariumot, most mégis új projektbe fognak.

2018.02.07. 15:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztői alapították a Vostok Games stúdiót, amelynek első és eddigi egyetlen játéka a Survarium. A téma és a körítés nem meglepő módon nagyon hasonlított a csernobili akciójátékéra. Csakhogy a Survarium 2015 tavasza óta korai változatában érhető el a Steamen és nem úgy tűnik, hogy ezt valaha el is fogja hagyni, ráadásul a játékosok sincsenek róla túl jó véleménnyel. Lehet, hogy a stúdió is úgy látja, ami nem megy, azt nem kell erőltetni, és inkább egy vadonatúj projektbe fogtak. A Focus Home Interactive karolta fel következő játékukat, a Fear the Wolvest, amellyel napjaink aktuális divathullámát szeretnék meglovagolni.

Igen, a Fear the Wolves is egy Battle Royale játék lesz, épp olyan, mint a PUBG vagy a Fortnite ingyenes része. Csak épp ezúttal a csernobili katasztrófa területén harcolhatunk majd csapatba verődve vagy egyedül. Ám ezúttal nem csak a többi játékostól kell tartanunk, hanem a zónában élő mutáns lényektől is. Milyen eredeti… A napszakok és az időjárás is dinamikus változik majd, így a játékosoknak is mindig alkalmazkodniuk kell a körülményekhez. Emellett lesznek radioaktív anomáliák és erősen sugárszennyezett területek is. Utóbbiakra csak a megfelelő védőruha birtokában lehet majd belépni.

Egyelőre ennyit lehet tudni a Fear the Wolvesról, amely a tervek szerint még idén megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Hogy korai változatban vagy teljes játékként, azt egyelőre nem árulták el, de talán a francia kiadónak lesz annyi hatása a csapatra, hogy ezúttal kész játékot tegyenek le az asztalra. ■

Fear the Wolves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fear the Wolves

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló