Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pizza Connection 3

Marketing és reklám a Pizza Connection 3-ban

A harmadik bemutatóban a marketing és a reklám szerepe került a középpontba.

2018.02.23. 21:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hiába alkalmazod a világ legjobb szakácsát, és hiába áldoztál milliókat az éttermed kicsinosítására, ha minderről a kutya sem tud rajtad kívül. Így van ez a Pizza Connection 3-ban is. A fejlesztők a nemrégiben elindított trailer-sorozat harmadik fejezetében a marketing és a reklám fontosságára hívják fel a figyelmet.

Szerencsére a játék eszközök egész tárházát teszi a kezünkbe, hogy felhívjuk a város lakóinak figyelmét pizzériánkra. Kezdetben csak kisebb plakátokat és hirdetőoszlopokat használhatunk, de idővel mozgóreklámot, szendvicsembert (vagy épp az étterem kabalájának öltözött fickót) is alkalmazhatunk. Aki egy kicsit is konyít a marketinghez, az egész kampányokat indíthat, amelyekkel megcélozhatják az elérni kívánt célcsoportokat.

A Pizza Connection 3 az eddig látottak alapján egy egyszerű, de tartalmas stratégiai játéknak ígérkezik. A fejlesztők nem akarják túlbonyolítani a játékmenetet, de igyekeznek elegendő tennivalóval ellátni a játékosokat. Hogy mindez végül mennyire válik be, az március 22-én kiderül, ekkor jelenik meg a játék – kizárólag PC-re, Macre és Linuxra. ■

Pizza Connection 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pizza Connection 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló