Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Necromunda: Underhive Wars

Új előzetest kapott a Necromunda: Underhive Wars

A tavaly bejelentett körökre osztott akció-szerepjátékban valamelyik bűnbanda oldalán harcolhatunk az alsó városszintek uralmáért.

2018.03.08. 11:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive gondozásában készül a Rogue Factor következő Warhammer 40,000 játéka, a Necromunda: Underhive Wars. A hagyományos asztali szerepjáték videojátékos feldolgozásában körökre osztva harcolhatunk egy elfeledett, veszedelmes világban. Necromunda bolygóján hatalmas toronyvárosok nyújtóznak az ég felé, ahol a gazdagok a felhők felett sütkéreznek, míg a szegények az alsó szintek mocskában tengődnek. A legalsó szinteken a bűnözők és gazfickók uralkodnak, akik kisebb-nagyobb bandákba tömörülve harcolnak egymással. Mi is az egyik ilyen bandát képviselhetjük majd, ezek közül egyelőre csak kettőt fedtek fel. Az Eschers csak nőkből áll és főleg drogkereskedéssel foglalkoznak, míg a Goliaths pedig brutális keményfiúk gyülekezete. A többi bandát később fogják bemutatni.

A napokban új előzetes érkezett, amely ugyan a játékmenetből egyelőre semmit sem mutat, de egy kis kedvcsinálónak tökéletesen megfelel. A videón a fent említett két banda készül épp összecsapni. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Necromunda: Underhiwe Wars mikor jelenhet meg. ■

Necromunda: Underhive Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Necromunda: Underhive Wars

hozzászólások (2)

ivanova36
ivanova36 2018.03.08. 12:46
Nem tudom mennyi köze lesz a Wh40k-hoz, remélhetőleg kicsivel több, mint hogy ugyanazok a csúzlik lesznek benne. A Bolter, Heavy Botler, Plasma, Rocket, Chainsword, Powersword, Powerfist, Poweraxe, Flame, Lascanon, Melta, Shotgun, Sniper rifle, Stormbolter, Assault fegyvereken kívül is lesz benne valami újítás.
Peace
Peace 2018.03.08. 13:00
"Nem tudom mennyi köze lesz a Wh40k-hoz"

Az univerzum része a Necromunda. ;) Vagyis egy nagyon-nagyon kicsi szelete.

Itt egy jópofa leírás a táblás játékról, hogy legyen némi elképzelésünk az egészről: http://lfg.hu/580/ismerteto/necromunda-jatekismerteto/
ajánlott olvasnivaló